• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany, Widziana, Widziani :D

Pozdro dla kierownika czarnej gt dzisiaj na Wojnowie łapki były

Pozdro dla wszystkich alfinek napotkanych w tym tygodniu na trasie wrocław-wałbrzych

Widziana dzisiaj pod biedronką na wojnowie 159

Pozdrawiam kolegę ze srebrnej 156 SW FL.
Dla kolegi z dedykacją do odcinyyy pod dominikańskim;]

Pozdrawiam widzianych wczoraj Tallmena stojącego swoją pod domem :) oraz właściciela 156 stojącej w Świebodzicach przy stacji Orlenu (na ramkach oczywiście DB) :):)

To ktoś od nas z forum pozdrawial dzisiaj rano na trasie Lubin - Polkowice ze 159 SW. Nie widziałem ramek także nie wiem czy kto z forum czy jakiś inny alfista :)

Ta na orlenie w Świebodzicach to była moja sprzedana z ramkami obecny właściciel nie jest zainteresowany naszym zamiłowaniem do tego forum chociaż samochód bardzo mu przypadł do gustu do tego stopnia że odstawił swojego prawie nowego wieśwagena

dzisiaj po 11 na Orlenie w Siechnicach widziana czarna GT na DKL chyba, kogo to ?:)pozdrawiam:) (czarna 156SW FL)

Dzisiaj ok 16:30 pod Magnolią ustrzelona (prawie) bliźniaczka mojej Belli :)
Pozdrawiam

attachment.php

Załączniki

• alfy.jpg
    alfy.jpg
    118 KB · Wyświetleń: 408
[emoji102] Widziana dziś na A4 Bielany Wr. w stronę Legnicy około godziny 16tej czarna 156 SW rej.DB 601..... Pozdrowionka [emoji598]

Wysłano z tel.

Pozdrowienia dla kolegi KMucha :cool:
Dzisiaj oglądałem autko na Pomorskiej ;)
Oglądałem ją też w Pruszkowie heheh, śliczna :cool:
P.s jesteś gdzieś z okolic?

Ostatnia edycja:
obtrąbiona 159 na niemieckich rej. HG z ramkami z klubu widziana ok. 13 przy pks skręcająca w ul. swobodna, kierowała brunetka ;)

W Kłodzku ostał się jeszcze jakiś alfaholik? xD

Trzeba się kiedyś spotkać na jakąś wymianę doświadczeń.

Chętnie, wiosna będzie to można się ustawić na jakiś weekend.
Widziałem niedawno jakąś ciemną 156 pod galerią w Kłodzku na blachach DKL i ramkach.

Chętnie, wiosna będzie to można się ustawić na jakiś weekend.
Widziałem niedawno jakąś ciemną 156 pod galerią w Kłodzku na blachach DKL i ramkach.

Moja w zimie w sumie jest ciemna od brudu. Pytanie, czy ten ciemny wpadał w niebieski/granatowy?

No to tylko czekać na jakąś wolną chwilę na wiosnę.

Pozdrowienia dla kolegi KMucha :cool:
Dzisiaj oglądałem autko na Pomorskiej ;)
Oglądałem ją też w Pruszkowie heheh, śliczna :cool:
P.s jesteś gdzieś z okolic?

Heja, stoi na Pomorskiej właśnie najczęściej. Blachy Świdnica ale w zasadzie cały czas jestem we WRO;]
Cieszę się, że autko się podoba;]

Amortyzatory
Powrót