Widziany, Widziana, Widziani :D

Pare dni temu w Gorlitz(niemcy) widziana 159 sedan szarawa? blachy DWL. Obok sklepu Penny :)
Oraz na poczatku marca obok kosciola sw jana w zgorzelcu widziana siwa 156 sedan ze spojlerem DW 721**
Pozdrawiam:)

pozdrowienia dla właściciela
104.jpg
który podobnie jak ja dziś odwiedził Karpacz :)

Kto wczoraj ok 20-stej wyjeżdżał białą GT z czarnym felami z piętrowego parkingu Pwr ?

Pozdrowienia dla kierownika szarej 156SW DB z którym dzisiaj mrugałem na A4, dobrze kogoś w końcu spotkać bo w okolicy JG coś słabo z alfaholikami :D

Dzięki i wzajemnie pozdro ostatnio często śmigam A 4 do zobaczenia

Wczoraj na Alei pracy czarna 156, drewniana kierownica blachy DZA, kto tam "najechal" moje rejony :-D?

SiroccoXp czy ty czasami nie parkujesz na bocznej do hallera(pojecia nie mam jak sie ta ulica nazywa ale nie chce mi sie sprawdzac) kawalek przed Fatem?

Tak na ksiegowej parkuje ;-) z regoly przy samej halera tak wiec w godzinach szczytu mozna alfe podziwiac hehe

Hah miala stac frontem ale na szybko wczoraj parkowalem, prawie do roboty sie spoznilem ;-)

Pozdro dla jegomościa ze srebrnej widzianej dzisiaj pod kłodzką galerią.

attachment.php

Załączniki

• 156+156.jpg
    156+156.jpg
    392.9 KB · Wyświetleń: 456
uploadfromtaptalk1426421662096.jpg
Pozdrowienia z siechnic ;)
I spóźnione pozdrowienia dla AR 147 na trasie Wrocław - > siechnice za późno zauważyłam ;)

Pozdrawiam pare alf z czego ani jedna nie pozdrowila..
Trasa zgorzelec-wroclaw, przy węźle na berlin kolo boleslawca, z nad przeciwka widziana 166 czarna.
Potem wyprzedziła mnie piękna granatowa 159 w sedanie, na blachach DBL.
Potem w okolicach Legnicy mijana z nad przeciwka czerwona 159 w sedanie.
We wrocławiu widziana na parkingu przy lotnisku srebrna 156 przed liftem, na blachach zagranicznych W408 VO* moze ktos sobie sciagnal :D, oraz czerwona 159 SW, DBL z naklejkami Pizzeri.
Potem na trasie wroclaw-zgorzelec wyprzedzila mnie piekna GT(chyba granatowa?) na blachach DLE.
Za legnicą wyprzedziła mnie również 159 w sedanie, blachy DZL, w ladnym kolorze(nie wiem jaki to kolor:D odcien złotego/szarego)
Nikt niestety nie pozdrowił .
:)

Zauważona dzisiaj czarna 159 SW na moście Grunwaldzkim, blachy EL, a także szara 166 na DW zaparkowana przy Politechnice (od strony Odry).
Pozdrawiam

Amortyzatory
Powrót