• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany, Widziana, Widziani :D

Oczywiście ze mam ramki. Przeprowadzilem sie do wrocka :-). Kiwam kazdej widzianej. Widzialem na parkingu makro dzisiaj śliwkowa 156 sw na ramkach

Pozdrowienia dla kierowcy czarnej GT (nie pamiętam rej, ale przewija się tutaj dość często) za którą jechałam chwilę po ul. Kościuszki i Komuny Paryskiej (we Wro) 03.02 ;)

Pozdrawiam raz jeszcze kierowce Gt'ka z lubania ktory stanal obok mnie w swieradowie pod stokiem, a potem zamienil pare słow ;)
zachecam do zalozenia konta ;)

pozdrowienia sla czarnej 159 ktorej mrugnalem na bialym kamieniu :) autko poerwszy raz widzę czyby ktos nowy na walbrzychu? ramki były :)

oraz dla czerwonej 156 DDZ wymiana mrugniec na przejezdzie kolejowym :) pozdrawiam :)

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dla Jozofka jadącego Armii Krajowej :)

Wydziargane z mojego Idola 2S

A czemu ja ciebie nie widziałem? i wzajemnie pozdrowienia

Wczoraj ok 16 widziana na Kazimierza Wielkiego czarna GT z turkusowymi felgami a dzisiaj ok 8:40 koło PKS-u skręcająca w Swobodną srebrna 156 1.9 jtd.
Obie na ramkach.

pozdrowienia jeszcze raz dla AR 156 kombi granatowej, rej DL..., legnica bydgoska kolo 11.00 dzisiaj

Wczoraj ok 16:30 na inżynierskiej widziana ciemna 147 na rameczkach a dzisiaj po 8.00 również 147 na ramkach ale chyba niebieska na Gajowej.

kogo dziś przed 7 goniłem na wyścigowej a potem obtrąbiłem i machałem? srebrna 156SW DW115XK?

2h pozniej, biala 159SW na PO XXXXX widziana pod myjnia na BP też odmachane :)

Pozdrawia kolegę ze srebrnej 156sw na DOL widzanego dzis po 17 na Sokolniczej.
Łapka była:)

Również pozdrawiam, ale kolor to jasna zieleń ;p

Wysłane z mojego LG-P875 przy użyciu Tapatalka

We wtorek albo wsrode u mnie pod Medicusem czarna 166 na ramkach widziana za dnia ;-) ja chwilowo poruszam sie orurowanym ML na duzym kole :-P. Lubinianie zauwaza bo jedyny w miescie...a alfa po weekendzie wyjedzie na glebieeee mocnej :-D

Ta, widzę Twoją gwiazdę ML na parkingu przy Sokolej koło warzywniaka, mam tam trasę z córą, dom <=> żłobek na Orlej. pozdrawiam.

A ja wczoraj w nocy widziałem 156-kę na blachach FZI .... na krzyżówce ( dosłownie zaparkowanego na środku krzyżówki) w Goduszynie na wlocie do Jeleniej G. Tak kolega był zajęty studiowaniem mapy że nie zauważył ze zaparkował i zablokował skrzyżowanie i stworzył taką sytuację swoim niefrasobliwym zachowaniem , że moja pani o mały włos nie zderzyła się z autobusem.Po moim słownym upomnieniu zmienił miejsce postoju.

Pozdrawiam Kubę, widzianego dzisiaj w Złotoryi, na prędce mini zlocik zorganizowany, wymiana opnii etc...
Dwie AR147 wzbudzały zainteresowanie :)
attachment.php

Załączniki

• 10997784_1059052040786908_8152623143257510284_n.jpg
    10997784_1059052040786908_8152623143257510284_n.jpg
    86.4 KB · Wyświetleń: 333
Amortyzatory
Powrót