Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
mógłbym się swoją padliną ustawićPozdrawiam Kubę, widzianego dzisiaj w Złotoryi, na prędce mini zlocik zorganizowany, wymiana opnii etc...
Dwie AR147 wzbudzały zainteresowanie
Cześć srebrna 156SW z ul.Wyścigowej przed stacją BP to byłem ja. W ostatniej chwili cię zobaczyłem jak trąbiłrś. Leciałem do pracy jeszcze zasypany [emoji102]kogo dziś przed 7 goniłem na wyścigowej a potem obtrąbiłem i machałem? srebrna 156SW DW115XK?
2h pozniej, biala 159SW na PO XXXXX widziana pod myjnia na BP też odmachane![]()
Pewnie moja była DW 156XL? i ciemne szybki z tyłu.Dzisiaj w Siechnicach o 15 .45 oramkowana srebrna 156 sw czyja?