Widziany, Widziana, Widziani :D

Słyszałem, że jest nowa Alfa we Wrocławiu :D

A to ja próbowałam jakoś wyjechać z Wrocławia dzisiaj - również serdecznie pozdrawiam jedynego kierownika alfy w tym pięknym mieście, który mi pomachał :) A byłam tam tydzień :) Liczę na lepszy efekt w następnym tygodniu, kiedy znowu będę mieć przyjemność śmigać po Wroclawiu ;)

Cała przyjemnośc po mojej stronie :)

A ja pozdrawiam kierownika (krajana ! nareszcie) ze srebrnej 166 na ksenonie DZL JG ... Dziś na światełkach łapa była ;)
pierwszy raz mi ktoś na DZL odmachał ... a już traciłem nadzieje !
oczywiscie czerwona 147

Czarrrna Brerrra na tablicach SK w Jaworze przed godz. 17 ;)

Czarrrna Brerrra na tablicach SK w Jaworze przed godz. 17
Ta brera często kręci sie po DS.
ostatnio widziałem ją w Złotoryi i pare razy mijaliśmy się w zagrodnie, droga z bolesławca,
w legnicy tez widziana, ale nie jestem pewien czy to ta sama.
co nie zmienia faktu ze kierownik slabo kumaty

Witam. A ja mam pytanie z trochę innej beczki. Gdzie można dostać zakupić forumowe ramki na tablice? Posiadam Alfe od niedawna i przydałyby się takie.

widziana dzisiaj czarna AR 146 na tablicach DLU w forumowych ramkach mijana przy "rondzie" na odrodzenia, przyjazne spojrzenia wymienione :D

deszcz pada - to i alf mniej - bo sie psUjom,
Woda zalała i koniec ;)
Wczoraj w chojnowie czarna 147 "oczojebna" nie wiem co za światła miała właczone,
no i ciemna 166 DZL poliftowa - przez ktorą mało co nie dostałem mandatu l;-)
Za naduzywanie swiatel drogowych

kuźwa cały dzień pada normalnie zaraz mnie trafi... nie dość że deszcz to jeszcze niespodzianki w centrum a to droga zamknięta a to zakaz skrętu - wystarczy że człowiek na tydzień wyjechał, wraca i zonk...

ups rzeczywiście pomyłka, choć nie wiem jak to się stało, ale że tablice pomyliłem?? hmmmm, trudno :)

Ostatnia edycja:
deszcz pada - to i alf mniej - bo sie psUjom,
Woda zalała i koniec ;)
Wczoraj w chojnowie czarna 147 "oczojebna" nie wiem co za światła miała właczone,
no i ciemna 166 DZL poliftowa - przez ktorą mało co nie dostałem mandatu l;-)
Za naduzywanie swiatel drogowych

naduzywanie swiatel drogowych????:D jakby Ci to wpisal to kazdy sad by Cie uniewinnil:D nawet Polski:D

Bardzo się pultał o to, że używam ich w dzień w terenie zabudowanym ;)
Ostatecznie kazal jechać, pogroził palcem i na tym się skończylo ;)

Amortyzatory
Powrót