Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A to ja próbowałam jakoś wyjechać z Wrocławia dzisiaj - również serdecznie pozdrawiam jedynego kierownika alfy w tym pięknym mieście, który mi pomachałA byłam tam tydzień
Liczę na lepszy efekt w następnym tygodniu, kiedy znowu będę mieć przyjemność śmigać po Wroclawiu
![]()
Ta brera często kręci sie po DS.Czarrrna Brerrra na tablicach SK w Jaworze przed godz. 17
Wpadnij pod MM to zobaczyszno pochwal się, pochwal![]()
Piotrek, zazdrość Cię zjadaNie ma czym... kolejne nudne kombi![]()
Na forumWitam. A ja mam pytanie z trochę innej beczki. Gdzie można dostać zakupić forumowe ramki na tablice? Posiadam Alfe od niedawna i przydałyby się takie.
I na allegroA ja mam pytanie z trochę innej beczki. Gdzie można dostać zakupić forumowe ramki na tablice?
model i tablice nie trafione ale kolor się zgadzawidziana dzisiaj czarna AR 146 na tablicach DLU w forumowych ramkach mijana przy "rondzie" na odrodzenia, przyjazne spojrzenia wymienione![]()
deszcz pada - to i alf mniej - bo sie psUjom,
Woda zalała i koniec
Wczoraj w chojnowie czarna 147 "oczojebna" nie wiem co za światła miała właczone,
no i ciemna 166 DZL poliftowa - przez ktorą mało co nie dostałem mandatu l;-)
Za naduzywanie swiatel drogowych