• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Widziany, Widziana, Widziani :D

dzis srebrna 156 pot na litewskiej pod blokiem...pierwszy alfisti poza pociesznym na osiedlu;) oraz czarna 156 dsw kolo google plaza pod polbankiem:)
To moja :)
Na parkingu widuję jeszcze AR 145 i niebieską 156.
@Dante - jeśli jeżdziż GTV-ką to jeszcze Cię tam nie widziałem :)

---------- Post added at 11:39 ---------- Previous post was at 11:25 ----------

z tą srebrną wymieniałam pozdrowienia kilka dni temu. Nie tylko stoi, ale także jeździ ;)
Czyżby 156 która skręcała za mną z wylotowej na Warszawę w stronę Bierutowskiej? :)

To moja :)
Na parkingu widuję jeszcze AR 145 i niebieską 156.
@Dante - jeśli jeżdziż GTV-ką to jeszcze Cię tam nie widziałem :)

---------- Post added at 11:39 ---------- Previous post was at 11:25 ----------

Czyżby 156 która skręcała za mną z wylotowej na Warszawę w stronę Bierutowskiej? :)

Bo ja na poleskiej stoje;)

dziś w Jeleniej Górze pod "Kerfurem" widziana zielona 164 na DJ*** z ramkami alfaklubu. z tyłu naklejka "Janusz Kulig" pozdrawiam ze Świeradowa :)

Od bardzo dawna stoi w Jaworze na parkingu Lidla zielona/oliwkowa 156 na tablicach DSW i jak dopiero dziś zauważyłam posiada forumowe ramki! :) Być może pracownik Avansu :)
Gdzie ja miałam oczy :D

pozdrowienia dla panów z srebrno niebieskiej AR 159 w Lubinie, bankowo mnie namierzyli ale nie zatrzymali :o chyba że tak szybko się opamiętałem i nie zdążyli namierzyć.

Ostatnia edycja:
Dziś jadąc z Wrocławia w kier. Ząbkowic, w okolicach Kobierzyc, minąłem 156 SW z ramkami (nie zdążyłem mrugnąć / machnąć :().

Jechałem czarną 147 po lifcie.

KTO TO TAKI ? :)

stalowa 156sw po lifcie kolo dolmedu dzis kolo 18.00 kierownik wielce zdziwiony moim trabnieciem:) najpierw wdzialem Cie na rowerze a teraz juz w aucie:)

wczoraj, pod CH Młyn mijałam się z GT maykee'go. Machnęłam, ale nie mam pojęcia, czy kierowca zauważył.

Ok 13 na ślężnej 156 zielona na blachach SPS i klubowych ramkach, były światełka i łapka :)

A to ja próbowałam jakoś wyjechać z Wrocławia dzisiaj - również serdecznie pozdrawiam jedynego kierownika alfy w tym pięknym mieście, który mi pomachał :) A byłam tam tydzień :) Liczę na lepszy efekt w następnym tygodniu, kiedy znowu będę mieć przyjemność śmigać po Wroclawiu ;)

Pozdrowienia dla Mateusza widzianego w poniedziałek na A4 w kierunku Katowic :) oraz dzisiaj srebrno niebieska 159 na A4 w stronę Wrocławia :) (dobrze że udało mi się szybko ich zauważyć i wyhamować bo przy 210 to byłby maksymalny mandacik ;) Pani policjantka zatrybiła bo tylko się uśmiechnęła jak zobaczyła znaczek alfy :)

Amortyzatory
Powrót