Widziany, Widziana, Widziani :D

Ostatnia edycja:
Alfy 69 to chyba nie było :D
Ja non stop latam najbrudniejszą 159 w całym Wrocku (po off-roadzie) i jakoś nikt mnie ostatnio nie zauważył :D

Konkurujesz z rainem który stratuje w kategorii "Najbardziej zafajdany błotnik" i z Pociesznym, który chyba zgłosi się do kategorii "Błotna felga" :)

Niestety ja jestem poza konkurencją - nikt mnie nie doścignie :D Pocieszny skapitulował udając się wczoraj (a w zasadzie to już dzisiaj) o 1 w nocy na myjnie, dzięki czemu wyszło na jaw, że ma dziurawe auto, lub też jak kto woli basen na kółkach :D

Która to z pań wczoraj machała i usmiechała się na obwodnicy legnicy ?
Czarna chyba 156 lift albo 147 lift na blachach DLU
a dzis kolejny raz biała brera dl ... na trasie DZL-DL

ile razy nie szwendam sie po legnicy to ją zawsze trafie ;)
dzis jeszcze czerwona 145 DSR ;)
a wczoraj pod piastami stałem koło 145 FL czarnej na fabrycznych alu ;) też DL

Jeździ ich trochę po Legnicy i okolicach. Jeśli widziałeś czarną 147 po fl na DLU to może od kogoś z salonu fiata w Legnicy bo tam taka stoi :)

Możliwe, bo właśnie na skrzyżowaniu z jaworzyńską sie mijalismy ;)
Z daleka widziałem machającą dłoń ;)
Czyli kierowniczka kumata ;)

Taaa, niektórzy się cieszą ze 147, 156 czy 166 postu, a Gosia... no cóż, chwała jej za to!
Jak będę mieć 147 to też się oczywiście ucieszę, ale sporo czasu minie zanim dobrnę do tej ilości :) Póki co miałam inną "liczbę z przekazem" ;)

Niestety ja jestem poza konkurencją - nikt mnie nie doścignie :D Pocieszny skapitulował udając się wczoraj (a w zasadzie to już dzisiaj) o 1 w nocy na myjnie, dzięki czemu wyszło na jaw, że ma dziurawe auto, lub też jak kto woli basen na kółkach :D

Uszczelka nie trzyma, dziurawy to jest peugeot ;)

ahhhh cóż to był za powrót z pracy, na legnickiej około godz.19 przyuważyłem srebrną 156 SW która podobnie jak ja miała ochotę na myszkowanie po pasach ruchu - jechaliśmy zderzak w zderzak praktycznie od magnolii do królewieckiej gdzie kierownik srebrnej Belli zjechał w prawo uprzednio żegnając się ze mną awaryjnymi, ja błysnąłem mu długimi i pojechałem dalej. Alfa bez ramek ale kierowca widać było że kocha jeździć włoszką. Pozdrawiam i zapewne do zobaczenia.

Ostatnia edycja:
Pozdr dla animka skręcającego z witelona w młynarską w legnicy i za chwilę widziany na tym samym skrzyżowaniu w drugą stronę :):)

Amortyzatory
Powrót