Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nawet bliskie moja najczęściej stoi na Walecznych między Prusa a Reja a Ty jeśli się nie mylę parkujesz na Prusa w pobliżu wejścia nad Odre. Owszem jest kilka alf w bliskim sąsiedztwie ale jeszcze nie widziałem klubowych ramek tu.Jeżeli sąsiedztwo to okolice prusa/nowowiejskiej to takpare belli widuje ale bez ramek choc na swoim przykladzie wiem ze to mylące może czasem byc
![]()
ale Twoja Bella nigdzie nie jechała,stała zaparkowana pod Mercusem.to jak miała białe felgi to musiała być moja, ale nie kojarzę aby o tej porze jechał, chodź może jechałem w kierunku centrum do tesco więc ręka by ci została gcredhot18
To mogła być moja. Jeśli zaparkowana wzdłuż Sienkiewicza jadąc od Mostu Szczytnickiego w stronę Wyszyńskiego, po lewej stronie, pod kamienicą przy ulicy, tam gdzie parkuje się po skosie to raczej mojaWłaśnie widziana srebrna 156 stojąca przy Sienkiewicza we Wrocku - na klubowych ramkach. Rzeczywiście ktoś od nas, czy ramki po poprzednim właścicielu?
To mogła być moja. Jeśli zaparkowana wzdłuż Sienkiewicza jadąc od Mostu Szczytnickiego w stronę Wyszyńskiego, po lewej stronie, pod kamienicą przy ulicy, tam gdzie parkuje się po skosie to raczej moja
Ramki moje , świeżo założone
W sumie to jeszcze się nie pochwaliłem w odpowiednim dziale po zakupie, więc rozpoznawalność żadna :/
Hehe, dziękiNo i by się wszystko zgadzało - to w takim razie witamy nowego alfaholika![]()
No nie gadaj, że "bywają" problemy ze znalezieniem miejsca, że taki masz rozrzut, heheJutro pewnie też tam gdzieś będę Codziennie dojeżdżam do pracy i parkuję gdzieś w tamtych okolicach, więc jak nie Sienkiewicza to Piastowska, Rentgena, Nowowiejska albo Grunwaldzka.
Niestety, "bywają"No nie gadaj, że "bywają" problemy ze znalezieniem miejsca, że taki masz rozrzut, hehe
W takim razie pewnie kiedyś auto jeszcze zobaczę, a może i poznam się z właścicielem - nie takim znowu nowym alfaholikiem![]()
Brerą bardzo rzadko jeżdżę, więc nie będzie łatwo mnie zauważyćW czerwonej Brerze na pewno Cię zauważę
co Wy tylko na ramki patrzycie![]()
ja macham tylko tym z ramkami... dla zdrowia psychicznego osoby, do której macham :lol:co Wy tylko na ramki patrzycie![]()
z tą srebrną wymieniałam pozdrowienia kilka dni temu. Nie tylko stoi, ale także jeździDante[PL napisał:;617196]srebrna 156 pot