kasza85
Nowy
gcredhot18 - to nie moja alfa ani nie moja druga, podobno jeździ taka zielona z zielonymi felgami ale jeszcze jej nie spotkałem
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Mógł byc kolega ode mnie z pracy... przed FL?
Łysy!! dziś to byłem ja na 100%pozdro!!! hehe
no dałbym sobie reke uciąć ze to Twoje auto było(zapewne bym stracił)| miała identyczny kolor i identyczne felgi białe i ramki alfaklubu nie zwracałem wiecej uwagi a mogłem,bo Ty chyba masz jeszcze naklejkę CB z tyłu jak dobrze kojarzęgcredhot18 - to nie moja alfa ani nie moja druga, podobno jeździ taka zielona z zielonymi felgami ale jeszcze jej nie spotkałem
kurcze a wydawało mi się że mi machnąłeś koło rondka... duże straty ?? mam nadzieję że nie...
Dziękuje i pozdrawiam.Pozdrowienia dla nowo upieczonego Alfaholika z czarnej GT spotkanego wczoraj w Irbisie. Zobaczymy, czy będziesz aktywny, jak deklarowałeśNo i montuj ramki pod tablice
![]()
Łysy!! dziś to byłem ja na 100%pozdro!!! hehe
Pozdrawiam czyżby pierwszy klubowicz w sąsiedztwie czy tylko przejazdem, a może jest was tu więcej w rejonie tylko ja nie widzę?Pozdrawiam srebrną 156 dzisiaj mijaliśmy się na skrzyzowaniu górnickiego i sienkiewicza. moja bella jeszcze bez klubowych ramek ale do nadrobienia w niedługiej przyszłości
Pozdrawiam czyżby pierwszy klubowicz w sąsiedztwie czy tylko przejazdem, a może jest was tu więcej w rejonie tylko ja nie widzę?
To ja bylem na tym magicznym rondzie wczorajpozdro!
zaraz zaraz bo się gubię, Łysego widziałem na 100% a Xenocyd gdzie jak kiedy z kim no i czym ;P ??