Widziany, Widziana, Widziani :D

KIEDY, JAK ?? Boże !! jeszcze trochę i będę jeździł z zamkniętymi oczami :crazy_pilot:Czy to na 100% bylem ja... jeśli nie to nie szkodzi POZDRO!! Aha i jeszcze pzdr dla Pociesznego na MM ;)

Jechałeś legnicką od miasta i skręcałeś w lewo przy bunkrze :) Stałem naprzeciwko, dosyć blisko biorąc pod uwagę Twój skręt :)
Nie przejmuj się, ja też kiedyś spałem w aucie. Co prawda w autobusie nocnym, no ale problem jest mi znany :)

Widziana srebrna SW, posiadała ramki na ul.Walecznych ;) Pozdrawiam ;)

Jechałeś legnicką od miasta i skręcałeś w lewo przy bunkrze :) Stałem naprzeciwko, dosyć blisko biorąc pod uwagę Twój skręt :)
Nie przejmuj się, ja też kiedyś spałem w aucie. Co prawda w autobusie nocnym, no ale problem jest mi znany :)

... to nie mogłem być ja... dziś w ogóle nie było mnie na legnickiej, wczoraj fakt jechałem ale koło bunkra leciałem dalej prosto jak do magnolii... chyba mam sobowtóra albo ktoś bez mojej wiedzy jeździ moją Bellą...

... to nie mogłem być ja... dziś w ogóle nie było mnie na legnickiej, wczoraj fakt jechałem ale koło bunkra leciałem dalej prosto jak do magnolii... chyba mam sobowtóra albo ktoś bez mojej wiedzy jeździ moją Bellą...

No co Ty, na 100% Ty! A może kobieta? Godz. +/- 18.00.
Rejestracja, ramka i 156FL.

no przyznaj się, przyznaj ;) jakby co, to będziemy milczeć jak grób :cool:

A co do zauważania innych, to mnie dzisiaj mąż nie zauważył przejeżdżając tuż obok mnie, więc wypadki chodzą po ludziach.
Musiałam go ścigać po mieście :D To, że ślepy to już wiedziałam, ale że głuchy to odkryłam w międzyczasie, jak trąbiłam na niego, a on nic :lol:

Na Legnickiej jechaliśmy już stadem i spotkaliśmy kolegę w ładniutkiej, żółtej 145. Pomachaliśmy sobie wzajemnie z uśmiechem od ucha do ucha.

A tak z ciekawostek, to dzisiaj na Wincentego jechał mi na czołówkę jakiś zakręcony gość co sobie dołożył jeden pas :lol:
Na szczęście nie alfista, chociaż w tym samym czasie jakaś alfa jechała właściwym pasem.

Ostatnia edycja:
No i powinnaś być dumna z chłopa, że nie rozgląda się za trąbiącymi kobietami :D Wiem jak mu było ciężko... :D
muszę przyznać, że był wyjątkowo skrupulatny w wypełnaniu zalecenia ;), tylko skąd on wiedział, że akurat kobieta trąbiła :hmmmm:
On nie rozpoznał swojego samochodu (a jechałam później za nim), więc tym bardziej nie dostrzegł w nim kierowcy :lol:

Ostatnia edycja:
widziana dziś około 12 szara AR 156 na forumowych ramkach na tablicach DL w Lubinie przy wjeździe do real'a, jechałem srebrnym z czerwono-pomarańczowym paskiem wzdłuż boku seatem alhambra

To ja - trochę wkurzony jechałem spieszyłem się do hurtowni, wiec jak migałeś to moglem przeoczyć. Pozdrawiam

Właśnie widziana srebrna 156 stojąca przy Sienkiewicza we Wrocku - na klubowych ramkach. Rzeczywiście ktoś od nas, czy ramki po poprzednim właścicielu?

Właśnie patrze przez okno i naprzeciw stoi 156 granatowy metalik DW.... na klubowych ramkach. Nowy lokator czy przypadkowe odwiedziny?

Wrocław- Bulwar Ikara

Pozdrawiam!

wczoraj ulica dubios stalowa 146 pomachane w ostatniem konretnem momencie:)

Amortyzatory
Powrót