Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Vinc - to Ty dzisiaj staleś za mną na orlenie ?
bezramkowa alfa gt, czerwona na czarnych szprychach i czerwonych brembo, z czarna skora , na parkingu pod tanksztela przy kauflandize we wrocku widziana, ktos z was?pozdR!
Ja w takim razie pozdrawiam dwie 156 które stoją w naszym parkingu na Smardzowskiej, wszystkie oramkowane. Trzeba się w końcu spotkać na piwku![]()
no to pozdrowienia od DTRaDzisiaj, Wrocław ul. Traugutta w stronę Krakowskiej, godz. ok 15:30 widziane 2 forumowe 156 jadące za sobą - ciemna SW (DTR) i za nią srebrna (POT).
Ja jechałam swoją kilka aut z tyłu.
Pozdrawiam![]()
Wczoraj na parkingu Galeria Twierdza Kłodzko bordowa 156 na tablicach DJ. Dzięki za prezent za wycieraczką![]()
z meczu ja wracałem. Niechcący wypatrzyłem ramki a ze staliscie w korku jakas chwile to pomyslałem zagadamPozdro dla czarnej gt zaparkowanej pod liddlem(wnioskuje ze wlasciciel byl na meczu;D) przy stadionie, zostawilismy prezent przy wycieraczce, i pozdro dla kolegi ktory wracal z meczu i śmy chwilke pogadali!![]()