• Możecie ponownie zamawiać nasze ramki pod tablice rejestracyjne.

Więcej szczegółów w tym wątku

Widziany, Widziana, Widziani :D

widziany/widziana Czarna Żmijka w maku w tym tygodniu, dnia nie pamiętam i pory też. zapamiętałem kierowce, chłopak ciemne włosy popijał kawę z pasażerem pod BP :>

Jester, masz Ty oko!:)) Dokładnie, to byłem ja na postoju :) To była środa, późne popołudnie :) Oprócz kawy było jeszcze ciastko sezonowe i McWrap, haha :) Pozdrowienia!

Dzisiaj przed 22 alfa na ramkach pod żabka na soltysowicach
Pozdrawiam :-)
Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalk

Taak, właściciel ma jeszcze 145'kę, z Ząbkowic jeest.

On ma zdaje się 33,75 i 145 :)

Dodano po 3 minutes:

W poniedziałek mijany SHEMAGONISH (mrugałem z Laguny - jechałem od Z-c ... za Szklarami).

Dzisiaj... a właściwie wczoraj widziana w Zajączkowie i obmachana jakaś 159 ... chyba DW 566 coś tam ... :)

Dodatkowo widziana 156 DSR24511 około hmmmmmmmmm 16:00 (?) koło Pasażu Grunw. :)

POZDRO,
Wojtek

Ostatnia edycja:
Wczoraj na a4 widziane "sejczento" z atrapą i logo Alfa Romeo..... Kierowca "Alfisti" ciemny okular i łokieć....Barus91? haha

Ostatnia edycja:
Na wylotówce z Wrocławia wczoraj po 19 srebrna 156.

Ostatnia edycja:
widziana alfa 166 na rejestracjach DLU w Jaworze pod Pionierem. Czy to ktoś z pracowników?

Też ją dziś widziałam, chyba pracownik :)
attachment.php

Załączniki

• IMG_1846.jpg
    IMG_1846.jpg
    96.3 KB · Wyświetleń: 293
Pod Latawcem w Świdnicy 146 Ti z ramkami alfaholicy.NET :) Czyja, czyja? :)

jak czarna to pewnie kolegi Zet, kiedyś taka miał i na ramkach jeździ od daaaawna :)

PS> To Ty furman za mną jechałeś ostatnio w Świdnicy na oś. Młodych ? :D jakaś kobieta siedziała na fotelu pasażera, no ładnie ładnie ! :P

Pozdro dla kolegi z czerwonej 147, który stał wczoraj w korku wyjazdowym z Wrocławia. Pierwsze machnięcie łapką od chyba roku i trafia mi się o dziwo zawsze na trasie Poznań - Wrocław :).

attachment.php

machałem ale nie zostałem zauważony:(
15:15 wyjazd z podzamcza w stronę strefy.
Auto na boku miało czerwony napis Alra Romeo :)

pozdrawiam :)

Załączniki

• 156.jpg
    156.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 250
Widziany dzisiaj na światłach obok Tesco w Lubinie Andrzej78500 (?) w 166-tce.
Ja spoglądałem na Alfę z E36-tki, stałem na pasie obok, z przodu.
Pozdrawiam

Amortyzatory
Powrót