No to po świętach przyjadę do was odebrać takie amortyzatorki. Czekam na czerwony dywanA pewnie, że z pioniera
Pozdrawiam
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
No to po świętach przyjadę do was odebrać takie amortyzatorki. Czekam na czerwony dywanA pewnie, że z pioniera
Pozdrawiam
Czarna 159 za Lubinem, w stronę Legnicy (ok godz 12). Poszła "łapka" na mrygnięcie, odmrygać nie zdążyłem.
Wysłane z mojego LT22i przy użyciu Tapatalka
A dlatego, żebyś miał teraz na co czekaćTo jestem ciekawy dlaczego na spocie mimo, że przyjechałeś swoją 146 to przesiadłeś się do Murgala blacharzu
Wczoraj widziana czarna 159 na DZL na parkingu MC Donald w Polkowicach w godzinach 14pozdrawiam
Stereotypy mówią, że powinien siedzieć facetNo jednak wolę, jak obok siedzi kobieta![]()
1.4 ? :dz brązowym boxerkiem u nogi![]()
no tak, jeden pies i 4 łapyCytat Napisał jester Zobacz post
z brązowym boxerkiem u nogi
1.4 ? :d
Wiem wiemno tak, jeden pies i 4 łapyo taki
![]()
Wczoraj w Lubinie widziane dwie 156,jedna na rejestracji DL,a druga na PRA![]()
Przyznać się kto mi alfe dzisiaj pod basenem w Chojnowie lustrował (156 FL) ?Twarze widziałem
bo się mijaliśmy w wejściu
ale nicka nie znam
![]()
No i pozdrawiam wszystkich alfistów którzy dzisiaj i wczoraj machali - odziwo było ich nadwyraz sporoPOZDRO !