Widziany, Widziana, Widziani :D

Pozdrawiam kolegę z czarnej 147mki widzianego przedwczoraj na trasie Świdnica - Wrocław, mijaliśmy sie w Mirosławicach, było pozdrowienie obustronne chociaż ja w ostatniej chwili Ciebie zauważyłem :) Rejestracja chyba DOL ...

sebastian-wro

Jako, że Polanica-Zdrój jest od zawsze na zDolnym Śląsku, więc pozdrawiam tutaj kierownika AR147 SWD na Kamiennej(na piechotę). :)

Pozdrawiam kolegę z czarnej 147mki widzianego przedwczoraj na trasie Świdnica - Wrocław, mijaliśmy sie w Mirosławicach, było pozdrowienie obustronne chociaż ja w ostatniej chwili Ciebie zauważyłem :) Rejestracja chyba DOL ...

Również pozdrawiam :-)

Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalk

czarna 156 wpadająca ze ślężnej w jaworową DW***TK, były łapki ;)

później chyba ten sam wóz pod makiem/bp o 14-15 :>

1kolo2 "Pozdrowienia dla Patrizii widzianej wczoraj w Chróstniku
smile.png
"

Przepraszam za "refleks" :):) pozdrawiam również :)

Ostatnia edycja:
bordowa gt pod volvo we wroclawiu, ktos z was? nie widzialem czy miala ramki bo sie spieszylem i tylko kawalek dupki widzialem:D

Czarna 147 na ramkach o 10:25 w świdnicy. Okollice centrum dokladnej ulicy nie pamietam. Skrecala w lewo i uciekla zanim zdazylem do niej dojechac:-)

Update:

147 skrecala w muzealna:-)

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
14:35 czarna 147 rondo tesco walbrzych. Dogoniona i obtrabiona kolo orlenu na podzamczu. Pozdrawiam.

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Kto mnie wczoraj obtrąbił srebrną 156sw w świebodzicach ? :P :)

No i któryś raz z kolei mijam grafitową Alfę Gt w wałbrzychu ? kto to ? :D

Pozdrawiam forumowicza w ciemnym SW na numerach DLU, za którym miałam okazję jechać wczoraj (środa) po godz. 16 w korku od Mostu Grunwaldzkiego przez estakadę do ul. Traugutta :D

Kto mnie wczoraj obtrąbił srebrną 156sw w świebodzicach ? :P :)

No i któryś raz z kolei mijam grafitową Alfę Gt w wałbrzychu ? kto to ? :D

Obtrabilem Cie ja:),skrecales chyba w kierunku szpitala,ja jechalem do Walbrzycha i w ostatniej chwili Cie zauwazylem:).Pozdrawiam.

Wysłane z mojego Nexus 4

widziana czarna 147 DOL wyjeżdżająca z giżyckiej w kromera (alfa z tristarami i chromem na tylnej klapie) oraz chwile później eMki monsz jechał obkurzoną 156 :>

widziana czarna 147 DOL wyjeżdżająca z giżyckiej w kromera (alfa z tristarami i chromem na tylnej klapie) oraz chwile później eMki monsz jechał obkurzoną 156 :>

O której godzinie? Może ja, jeżeli z rana byłem w banku na kromera i walczylem o nabiał :-D

Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalk

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót