Widziany, Widziana, Widziani :D

Np. dzis nieopodal bokserskiej - w Świdnicy stała alfa GTV z użytkownikiem i ja machnąłem a tu nic.....
Poczekaj jeszcze 2 tyg chłopaku, odbiorę swoją bellę od mechanika i będziemy się pozdrawiać, bo bokserska to moje okolice :D

PS. Nie odbierz przypadkiem "chłopaku", jako obraźliwe określenie :)

Pozdrawiam,
Michał

Olaf - jechałem, ale zaraz koło mnie śmigał gdzieś Rafał ... więc całkiem możliwe że to on.
Mnie łatwo poznać - boks na dachu którego nie idzie nie zauważyć :D

Monika - ja machałem 156 jak stała na światłach - ja jechałem od hotelu ... ale to była taka jakby oliwkowa i wydaje mi się że męzczyzna kierował.
Ale swoją drogą to kręciłem sie po konopnickiej sporo bo szukałem miejsca pare razy i taki kolor mi w oczy nie wpadł.

Za to Olaf - doniesiono mi że codziennie mijasz mojego kolege na trasie Z-ja Legnica ... mówi że nie może się napatrzeć na Ale :D

Monika - ja machałem 156 jak stała na światłach - ja jechałem od hotelu ... ale to była taka jakby oliwkowa i wydaje mi się że męzczyzna kierował.
Ale swoją drogą to kręciłem sie po konopnickiej sporo bo szukałem miejsca pare razy i taki kolor mi w oczy nie wpadł.
No to wszystko się zgadza :) zielona Alfa i mój Krzysiek za kółkiem, woził mamę po rodzince.

No fakt codziennie rano jadę ze Złotoryi do Legnicy :)

W Irbisie spotkana fura Majkela i Dantego (jeśli nadal nie zmienił blach ;)).

Dla uciechy Mumina :D - w mojej furze nie grzebali. To zostawiliśmy dopiero na przyszły tydzień... haha

A dlaczego, ja miałby się cieszyć z Twojego nieszczęścia?????
Łeeeee, to żadne nieszczęście, zwykłe pierdoły. Nieszczęscie to miałabym, gdybym musiała osobiście zmienić olej, albo klocki, albo koło... :lol:
Na szczęście jeszcze nie mam przykazu "sama zepsułaś, to sama napraw" :lol:

Ostatnio moje wizyty w Irbisie były powodem żartów ;), więc tylko uprzedziłam, że "znowu zepsułam"... hehe

Dziewczyna na studiach była ale nie 3d tylko 5d

To znaczy że muszę iść do okulisty :P ale Alfa ładna

---------- Post added at 16:59 ---------- Previous post was at 16:56 ----------

To już wiem, dlaczego gość z oramkowanej 147 po raz kolejny udawał, że mnie nie widzi ; D

Gdzie i kiedy? Tylko uprzedzam jak czysta to nie ja ;) chociaż ostatnio na Nowowiejskiej ktoś ,,Łapke" podniósł ale bylem tak zakręcony w tym dniu, że zanim zakumałem o co kaman to już się minęliśmy. Alfa 147 czarna Także jak coś to pozdrawiam i co złego to nie ja ;)

Ostatnia edycja:
To znaczy że muszę iść do okulisty ale Alfa ładna

Nie wiem czy wiesza, ale alfy romeo, mają takie śmieszne klameczki, których nie widać, więc wydaje Ci się, że do 3d, a tak naprawdę to 5d, a jak widzisz 3d, to nie wiesz jak wsiąść, bo tylko bagażnik widać :D

Taki Muminowy suchar :D

Nie wiem czy wiesza, ale alfy romeo, mają takie śmieszne klameczki, których nie widać, więc wydaje Ci się, że do 3d, a tak naprawdę to 5d, a jak widzisz 3d, to nie wiesz jak wsiąść, bo tylko bagażnik widać

Taki Muminowy suchar

Mumin wiem o czym piszesz :D o ile w każdym innym kolorze łatwo jest wyłapać 3d czy 5d to jak jest czarna i szybko się jeszcze przejeżdża obok Alfy to można się pomylić

Tylko nie wiem co suchar ma do drzwi? :D

Dzięki Mateusz i również pozdrawiam.... ładne łapki masz teraz :) robi to wrażenie

---------- Post added at 07:20 ---------- Previous post was at 07:13 ----------

Pozdr dla Olafa... czasem widuję Cie na w Złotoryiii... ale wydaje mi się że Ty chyba mnie nie. Albo mylisz mnie z Mateuszem :) Pozdr

---------- Post added at 07:23 ---------- Previous post was at 07:20 ----------

Hej Jarecki... Skoro masz DLW powinieneś mnie często widzieć na trasie do Lwówka ze strony Złotoryi...? Parę razy Cię widziałem... tak mi się przynajmniej wydaje :) Wpadnij do Neonetu to pogadamy ! Pozdr

Dzięki Mateusz i również pozdrawiam.... ładne łapki masz teraz :) robi to wrażenie

---------- Post added at 07:20 ---------- Previous post was at 07:13 ----------

Pozdr dla Olafa... czasem widuję Cie na w Złotoryiii... ale wydaje mi się że Ty chyba mnie nie. Albo mylisz mnie z Mateuszem :) Pozdr

---------- Post added at 07:23 ---------- Previous post was at 07:20 ----------

Hej Jarecki... Skoro masz DLW powinieneś mnie często widzieć na trasie do Lwówka ze strony Złotoryi...? Parę razy Cię widziałem... tak mi się przynajmniej wydaje :) Wpadnij do Neonetu to pogadamy ! Pozdr

Na trasie z Lwówka do Złotej nie jeżdżę :/ (raz tylko jechałem tą trasą) kupiłem tam auto i dla tego rejestracje DLW - choć już od kilku dni mam swoje blachy DSW :)
a co do tego auta, co widujesz, to ktoś właśnie śmiga - tym samym kolorem co mój i na blachach DLW - sam miałem okazję kilka razy go widzieć :)

[/COLOR]Pozdr dla Olafa... czasem widuję Cie na w Złotoryiii... ale wydaje mi się że Ty chyba mnie nie. Albo mylisz mnie z Mateuszem :) Pozdr

Będę się baczniej rozglądał ale w Złotej alf raczej nie przegapiam :) Jak coś to użyjcie klaksonu :):):):)

To znaczy że muszę iść do okulisty :P ale Alfa ładna

---------- Post added at 16:59 ---------- Previous post was at 16:56 ----------

Gdzie i kiedy? Tylko uprzedzam jak czysta to nie ja ;) chociaż ostatnio na Nowowiejskiej ktoś ,,Łapke" podniósł ale bylem tak zakręcony w tym dniu, że zanim zakumałem o co kaman to już się minęliśmy. Alfa 147 czarna Także jak coś to pozdrawiam i co złego to nie ja ;)

Nie nie - to nie o Ciebie chodzi :)

---------- Post added at 12:46 ---------- Previous post was at 12:46 ----------

Taki Muminowy suchar :D
No ;) Typowy ;) ;) ;) ^ ^

---------- Post added at 12:49 ---------- Previous post was at 12:46 ----------

Dziś (ponad 10h temu) - godzina 2:05 - widziana biała GT (chyba kolegi holdek) z rameczkami postawiona przy Traugutta - DOL19049

Amortyzatory
Powrót