Barus, ode mnie również 100 alf!
I ode mnie, i ode mnie!! N A J L E P S Z E G O
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Barus, ode mnie również 100 alf!
DziękiDołączam się do życzeń. Stóweczka kolego![]()
Jeszcze 98 mi brakuje (chyba, że liczy się byłe ^ ^I jaka piękna liczba tych lat
Barus, ode mnie również 100 alf! ... znaczy się 100 LAT!![]()
PodziękowałI ode mnie, i ode mnie!! N A J L E P S Z E G O![]()
liczy się. Nie wyrzekniesz się przeszłości :lol:Jeszcze 98 mi brakuje (chyba, że liczy się byłe ^ ^ )
Prawdopodobnie był to kolega pavvel. Tez w czwartek przed południem go widziałem, jak wyjezdzał z Gorlickiej w Krzywoustego.Kogo wczoraj widziałem na Brucknera, srebrna 156 na tablicach POT z ramkami?
Noooooo... elegancka jestChłopaki ostatnio w Ząbkowicach (na dzień kobiet) widziałem Alfke 75 na DZA bialuśka na klubowych ramkach, motorek 2.0 t.spark, mówie wam ale prezent dostałem widząc takiego cukiereczkammm
![]()
Ja dziś auto wymyłem, nikt mnie nie widział?![]()
Moja stała wczoraj na konopnickiejTo ja pozdrawiam wczoraj na konopnickiej w Złotoryi 156 DLU
Nie martw Się. Duża część posiadaczy Alfy, to posiadacze a nie fani...A dlaczego mnie nikt nie zauważa i nie odpowiada machaniem jak ja macham ?