Widziany, Widziana, Widziani :D

Dołączam się do życzeń. Stóweczka kolego :D
Dzięki :)

---------- Post added at 01:40 ---------- Previous post was at 01:39 ----------

I jaka piękna liczba tych lat :D

Barus, ode mnie również 100 alf! ... znaczy się 100 LAT! :D
Jeszcze 98 mi brakuje (chyba, że liczy się byłe ^ ^ :D)

Dzięki :)

---------- Post added at 01:40 ---------- Previous post was at 01:40 ----------

I ode mnie, i ode mnie!! N A J L E P S Z E G O :)
Podziękował :) :) :)

pozdrowienia dla ciemnej 156 widzianej dzisiaj na trasie Złotoryja - Lwówek Sląski około godziny 19stej...
pozdrawiam również właściciela zielonej audi a3 (pewnie i tak tego nie przeczyta)... który tak próbował mi ostatnio udowodnić wyższość niemieckiego volks-deutscha, że o mały włos nie spowodowałby by wypadku - trasa również Złotoryja - Lwówek Śląski. Kobita z dzieckiem nie wiedziała gdzie uciekać... eh... brak slów

Kogo wczoraj widziałem na Brucknera, srebrna 156 na tablicach POT z ramkami?

A ja wczoraj ok. 16.50 widziałem kolegę w 147-ce z ramkami (chyba po raz kolejny - tym razem papierosek i komóreczka ;)) KOL46J4 - znów mnie olał :( ;)

Pozdrowionka :)

Chłopaki ostatnio w Ząbkowicach (na dzień kobiet) widziałem Alfke 75 na DZA bialuśka na klubowych ramkach, motorek 2.0 t.spark, mówie wam ale prezent dostałem widząc takiego cukiereczka :D mmm ;)

Chłopaki ostatnio w Ząbkowicach (na dzień kobiet) widziałem Alfke 75 na DZA bialuśka na klubowych ramkach, motorek 2.0 t.spark, mówie wam ale prezent dostałem widząc takiego cukiereczka :D mmm ;)
Noooooo... elegancka jest :) :) :)

Kolega shemagonish kiedyś pisał, że wie, czyja to :)

---------- Post added at 10:47 ---------- Previous post was at 10:47 ----------

PS. Dostałeś prezent na Dzień Kobiet ? ;)

To ja pozdrawiam wczoraj na konopnickiej w Złotoryi 156 DLU
w Lubinie koło 8 rano chyba Animek ?
czerwona 156 DL
pozdrawiam kolege z którym zamieniliśmy pare słów o zderzaku do 147 na orlenie no i Rafała :) dwie czerwone się znów zobaczyły :)

Widziany na trasie A4 z Opola do Wrocławia. Ciemna 156 TS na wrocławskich numerach.
Pozwoliłem sobie jechać za Tobą.

Pozdrawiam alfaholika w klubowym polarze dziś około 12 w careffour w Jeleniej górze.
Mattom a jechałeś swoją 147 bo moja dziewczyna powiedziała że właśnie obok nas przejechała czerwona alfa a ja stałem obok swojej julki odwrócony tyłem do ulicy na Konopnickiej w Złotoryi. Na parkingu obok piekarni :) ale 156 tam nie widziałem. :)

Czarna 147 3d z ramkami PKE... widziana zaparkowana dzisiaj koło AWFu przy parku Szczytnickim pozdro

Ja dziś auto wymyłem, nikt mnie nie widział? :)

Ja dziś auto wymyłem, nikt mnie nie widział? :)

A dlaczego mnie nikt nie zauważa i nie odpowiada machaniem jak ja macham ?

A jeżdżę po Legnicy, Świdnicy, do Wrocławia sie zapuszczam 2 razy w tyg......

Np. dzis nieopodal bokserskiej - w Świdnicy stała alfa GTV z użytkownikiem i ja machnąłem a tu nic.....

To ja pozdrawiam wczoraj na konopnickiej w Złotoryi 156 DLU
Moja stała wczoraj na konopnickiej:)
Pozdrowienia dla właściciela 147-ki z głodem na bocznej szybie widzianej dzisiaj na Bielanach, tablice dw...nu chyba. Poza tym na trasie Legnica -Lubin widziana julka i 156 obie srebrne, leciały jedna za drugą.

Monika byłaś w Lubinie i sie nie odezwałaś nie ładnie. A byłaś 2 klatki dalej niie ladnie nie ładnie

A dlaczego mnie nikt nie zauważa i nie odpowiada machaniem jak ja macham ?
Nie martw Się. Duża część posiadaczy Alfy, to posiadacze a nie fani...
Ja się ograniczam do machania autom, które mają ramki, znajomym i ludźmi którzy jadąc z naprzeciwka wykazują zainteresowanie :)
Kiedyś też machałem wszystkim, ale trochę odpuściłem. Choć nie powiem - zaskoczono mnie kilka razy pozytywnie :)

Amortyzatory
Powrót