• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany, Widziana, Widziani :D

Dzięki dzięki :D
Takie zadanie było założone - no i mam nadzieje że wykonuje robote jak należy :D
Tylko musze poprawić ten nieszczęsny zderzak przedni - bo bez tego ani rusz ...
Umówiłem się na spawanie tego ... zobaczymy co z tego wyjdzie ...

Jak fajnie pospawają i polakierują to będzie wyglądał jak nówka sztuka nie śmigana....ale jak jakiegoś szaraka przetrącisz lub innego skubańca z leśnej doliny to może już z niego nic nie zostać... Ja codziennie wracam z Lwówka Śl. wieczorkiem to te patałajstwo jak na złość się pcha pod koła...

Dziś na trasie Złotoryja Legnica srebrna 166 na tablicach DZL :) Awaryjne i długie były obustronne :) Pozdrawiam. Ale chcą zobaczyć kto kieruje musiałem sprawdzić swoje hamulce :)

Pozdrowienia dla kierowcy czerwonej 147 po FL. Dzisiaj rano kolega widziany na Trzebnickiej, potem lapka byla na rogu ul Zmigrodzkiej ;)

@_Mumin_:
To ja :)
Ostatnio rzadko wchodzę na forum bo kompletnie nie mam czasu ze względu na pracę, ale to byłem ja. Tylko dlaczego ja Cie nie widziałem?:)

Ostatnia edycja:
No to pozdrowionka :) Następnym razem pomacham, poświecę :) Swoją drogą, na Litewskiej ostatnio widuję czerwoną 147 na klubowych ramkach parkująca prostopadle zaraz przy ulicy. Któż to?:)

* Dziś koło 15.20 machałem - chyba - byłej Alfie Pociesznego -> odmachane :) Pozdrowionka :)

* Między 16 a 16.30 awaryjnymi mrugnął mi ktoś ze srebrnej 159 jadąc Opolską / Krakowską w kierunku centrum - za późno się zorientowałem :( Również pozdrawiam :)

Pozdrowienia dla kierownika z czarnej 147 dziś w Złotoryi :) Łapki były z obu stron :)

Czy "była alfa Pociesznego" ;) bywa czasem w okolicach Gorlickiej? Kilka dni temu miałam wrażenie, że mijaliśmy się Gorlicka/Krzywoustego.
W każdym razie była bardzo podobna.

Była była

do pracy tam jeździ;)
Dobrze wiedzieć, będę wyglądać :)

W tej samej okolicy jeździ też często inna 156SW (ciemna na wrocławskich blachach i chyba z 414 w numerze). Często mijam pod przedszkolem na Kiełczowskiej. Może ktoś wie/przyzna się czyja to fura? ;)

Umyłam auto! Można mi machać :D

Pozdrowienia dla kierownika 156 na ramkach i nr DW ktory gonil ślęzna we wroclawiu i zjechał na parking przy górce :).B-)

W tej samej okolicy jeździ też często inna 156SW (ciemna na wrocławskich blachach i chyba z 414 w numerze). Często mijam pod przedszkolem na Kiełczowskiej. Może ktoś wie/przyzna się czyja to fura? ;)

Przez moment myślałem, że chodzi o mnie ;) Na blachach mam 214 i dwa razy dziennie odwiedzam przedszkole, ale przy Zwycięskiej, po drugiej stronie Wrocławia.

Amortyzatory
Powrót