Marcino82
Nowy
Pozdrowienie dla widzianej wczoraj tj. piątek czerwonej Alfy GT na blaszkach DW ..... V ? na krajowej 3 ( jeszcze przed Polkowicami ) na wysokości szybu górniczego SW-1 około 11:30.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ha! To już wiem kto zostawił mi niespodziankę przy kole - 2 puste butelki po browcu*Czarna żmija eMki widziana zaparkowana pod fitnesem![]()
Pozdro, pozdro!Pozdro Dla eMki spotalysmy sie jakies 20minut temu na drobnera,jak moja stanela na srodku skrzyzowania i na linke trzeba bylo wziazc!!!
o której? Wieczorem przez jakiś czas była tam przyparkowana jeszcze inna... srebrna alfa - zwróciłam uwagę, bo stała poprzecznie i trochę mnie blokowała. Nie zwróciłam jednak uwagi ani na rejestrację, ani czy miała ramkę.
Pozdrawiam, pozdrawiamZauważone w ostatniej chwili pozdrowienia od od kolegi Velandil spacerującego z pieskiem koło Amicaru![]()
Może marcin_87 (z Niedźwiednika"Dziś na ul. Kamienieckiej w Ząbkowicach namierzona przez moją dziewczynę Madzia - madtoc"Ooooooo... Alfa pojechała. Chyba Twoja koleżanka - blondzia jakaś
" (PS. Żeby nie było - oboje nic nie mamy do blondynek, a wręcz przeciwnie
- Ona też jest blondynką
)
Pozdrowionka
Wojtek & Klaudia"
Witam, a z myjki się wracało, bo kolega w czarnej 156 mijanej w Kamieńcu kolo Żakowej (kolo 16:00) zrobił mi gula swoją wypucowaną bellą (pozdrawiam zresztą łapa była) A policjanci stali...też koło nich przemknęłam żółwim tempem bo ostatnio wlepili mi 100 PLN za brak trójkąta i gaśnicy
![]()
Może był na alfaholickiej smyczy ^ ^Pozdrawiam, pozdrawiamNie byłem pewien, czy skojarzysz, bo mój pies nieoramkowany
![]()
Yyyyyyyyyyyy... Ktoś jeszczeŻona zabrała mi belkę, ale ponoć codziennie rano pozdrawia kogoś z ramkami na krzyżówce opolska/karwińska.
Baruś, to Ty, czy ktoś jeszcze?
DziękujęBaruś 100 lat (nasz kolega ma dzisiaj urodziny)![]()
PodziękowałNo to 100lat! Na fotkach koleżanki z klubu, które też się dołączają
Pokaż załącznik 49975Pokaż załącznik 49976Pokaż załącznik 49977
I jaka piękna liczba tych latBaruś 100 lat (nasz kolega ma dzisiaj urodziny)![]()