Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Jaka jest najnowsza wersja mapy ?
Pytanie powinno brzmieć :
Jaka jest najnowsza i zarazem dostępna do wgrania wersja mapy do nawigacji MV_ _
Bo najnowsze mapy masz na Mopar do pobrania, pytanie czy na Twoje auto można je pobrać![]()
i pytanie czy jest sens kupować subskrypcje 539brutto czy zainwestować w moduł CarPlay
wersja softu jaka jest u mnie to MV-002.010.043
wersja mapy europa 1006.8781
To już musisz sobie sam odpowiedzieć, ja miałem ten sam dylemat i finalnie odpuściłem dostawki, jak już to się zdecyduje na zmianę radia na nowsze i za troszkę więcej nie masz chińskich przystawek.
Te alfowe podobno są dopracowane i ludzie sobie chwalą, ja w innym aucie kupiłem ten moduł i szlag mnie trafiał.
Zapytasz się to przynajmniej 2 osoby dysponują takimi nowszymi radiami.
To bez licencji masz 1051 jako ostatnią co jest od tak do wgrania, a jak uda się Tobie kupić subskrypcję to o ile pamiętam jest 110_ , ta 1051 to taki 2020r +/- i np nowej S5 dookoła Bydgoszczy nie widzi.
Sam mam tą 1051, teraz jechałem taki trip po NL/BE i tylko nowych obwodnic nie widział więc puściłem się po starej drodze przez miasto - bo znam te rejony, a okazało się że jest już obwodnica co w covidzie wybudowali..
Nowe mapy dla starych NAVI - ver 1111
wyglada na to, ze mapy staly sie za duze i podzielily ich na wschod/zachod. MY20 plik 50177 mowi, ze to Europa Wschodnia
To jak będę chciał jechać do Europy zachodniej to mamy problem.
wyglada na to, ze mapy staly sie za duze i podzielily ich na wschod/zachod. MY20 plik 50177 mowi, ze to Europa Wschodnia