domanrulez
Nowy
Potwierdzam. Wgrałem wczoraj wersję 26.0Jeszcze tak.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Potwierdzam. Wgrałem wczoraj wersję 26.0Jeszcze tak.
Wybieranie głosowe powinno wrócić po zgaszeniu i odpaleniu samochodu, u mnie w 26 działa.
A możesz napisać gdzie w Gliwicach ostrzega o sygnalizacji świetlnej z kamerami? Nie zauważyłem czegoś takiego, specjalnie się wybiorę żeby nacieszyć oko nowością![]()
To parę słów ode mnie. Mi w BB bipnęło na Sarnim Stoku wczoraj jako ostrzeżenie przed kamerami czerwonego światła, tak samo jak o fotoradarze - tyle, faktycznie ta 23.0 którą miałem wcześniej chyba nie bipkała.
wybieranie głosowe nie wiem czy działa bo nawiguje z Waze przez Carplaya i korzystam tam z wyszukiwania głosowego.
wgrywanie map robi się tylko i wyłącznie na włączonym silniku - inaczej wyłączy radio po 20 minutach i przerwie. Może by się dało jakoś oszukać podłączając jakiś diagnoskop i loga robić w BCMie czy ETMie czy coś takiego? Ja korzystam z okazji jakiejś jazdy, ewentualnie na 15 minut czy coś zostawiałem włączony samochód pod domem żeby sobie dokończył wgrywanie. powinno to być inaczej rozwiązane bo jest bez sensu trochę - z lektury forów widziałem że wiele osób za granicą po prostu odpala silnik na 1h+ i wgrywa mapy pod domem.
Że jak napięcie podbite do 13.6V to samochód się nie wyłącza po kilkunastu minutach?
Pojawiły się nowe mapy (dla poliftów).
: https://download.tomtom.com/cs/giorgio/MY20/maps/nds/2025.09/UNZIP_AND_READ_INSTRUCTIONS.zip
W środku: MAP50456.bin (East) i MAP50454.bin (West)
Zajrzałem do MAP50456.bin i widać że to v.27: MAP.EURE.NDS-27.0.0" releaseDate="2025-12-09....
Jeszcze nie instalowałem...
koła skręcone
szyby otwarte
kluczyk w podłokietniku
koła skręcone
szyby otwarte
kluczyk w podłokietniku