No nie bardzo. Ja mam jeszcze subskrypcję ważną do czerwca 2022, a wgrać nie mogę.no to w końcu widać, że się wyjaśniło.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
No nie bardzo. Ja mam jeszcze subskrypcję ważną do czerwca 2022, a wgrać nie mogę.no to w końcu widać, że się wyjaśniło.
Docinałem ich wczoraj w ASO, dostałem numer do faceta który się tym zajmuje. Liczą sobie za to 700 zł plus koszt usługi aktualizacyjnej w ASO- że wgraj mi tą mapę sami w ASO. Subskrypcja jest ważna 3 lata.
U mnie w Słupsku proponowano mi to za ok. 500 (dokładnie nie wiem bo to była taka luźna rozmowa). Zapytam, czy zdalnie jest to możliwe ale porównując do marki, w której pracuję, nie powinno być problemów.
U mnie tak łatwo nie poszło, ale w sumie też się udało. Manipulowanie na moim koncie nic nie dało. W końcu założyłem nowe konto na innego e-maila, dodałem auto i dopiero wtedy udało się ściągnąć poprawne pliki. Aktualizacja już bez przygód. Mam i jaMogę poinformować, że moje kłopoty w dniu dzisiejszym zostały rozwiązane...
packageinfo.xml
1061 <copy_protection> map_certificate </copy_protection> VIN Check
1052: <copy_protection> none </copy_protection>
pierwsza wersja 1056: <copy_protection> map_certificate </copy_protection> VIN Check
późniejsza wersja 1056: <copy_protection> none </copy_protection>
No przecież widać masz copy protection, w pierwsze none czyli brak, później Vin check. Co tu tłumaczyć [emoji6]Przetłumaczysz co to wnosi do wątku.