[Giulia] Wbudowana nawigacja

Ściągnąłem, podczas instalacji (w samochodzie) wyświetlił się komunikat iż instalowana mapa jest starsza niż zainstalowana. Coś im nie wyszło.

U mnie pobieranie mapy coś przerywało to wyczyściłem wszystko, uruchomiłem ponownie i poszedłem na rower. A jak wróciłem to mapa się ściągnęła ale pliku licencji już nie ma. Na szczęście wygrzebałem z kosza, zaraz sprawdzę czy aktualizacja się uruchamia.

edit 18.30:

Błąd odczytu - zaleca pobranie właściwego pliku czy jakoś podobnie.

Ostatnia edycja:
Ściągnąłem, podczas instalacji (w samochodzie) wyświetlił się komunikat iż instalowana mapa jest starsza niż zainstalowana. Coś im nie wyszło.
tam pracują chyba debile którzy nie mają wstydu publikować nieprzetestowane/niedziałające gnioty

Jak ponownie pokazał się dostępny plik licencji, ściągnąłem komplet i dalej doopa - błąd odczytu, pobierz autoryzowany plik. Poczekam do jutra.

Apropos gniotów z FCA to pliki aktualizacji są pobierane z serwera Tom Tom.
Więc to Tom Tom wrzucił złe pliki, pytanie czemu nikt z FCA tego nie sprawdza..

Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka

Ale może pliki licencji są z FCA? A to one tu chyba zamęt sieją.

Odpowiedzialność ponosi FCA a konkretnie MOPAR to oni firmują całemu przedsięwzięciu. Serwery nie mają tu znaczenia. Wdawać by się mogło, że skoro to Amerykanie to musi być dobrze, życie weryfikuje niektóre poglądy. Może więcej osób zadzwoni na infolinię ze skarga. Może to ich ruszy.

Oczywiście, że już dzwoniłem - pracują na d tematem, problem znany.

Czy ktoś już zainstalował aktualizację na 6,5? Kolejny raz ściągam i przy próbie aktualizacji mam komunikat że "błąd plików" itd.

To daj znać czy poszło, ja już próbowałem kilka razy, ściągałem pliki chyba ze 4 razy. Pendrive ten sam co zawsze, sformatowany jak zawsze i nie idzie. Na razie nie dzwonię do FCA, czekam na info, czy to błąd u wszystkich czy tylko u mnie.

przecież błąd jest u wszystkich na alfaowner to samo. myślałem że czekamy na poprawkę która zapewne objawi sie tym że plik licencji zyska rozszerzenie .dct oraz numer w nazwie się zmieni na inny (taki byl przy poprzedniej wersji)

przecież błąd jest u wszystkich na alfaowner to samo. myślałem że czekamy na poprawkę która zapewne objawi sie tym że plik licencji zyska rozszerzenie .dct oraz numer w nazwie się zmieni na inny (taki byl przy poprzedniej wersji)

Dokładnie. Nadal jest błąd w pliku licencji. Myślę, że poprawią to jak wypija kilka espresso.

Myślałem, że już coś poprawili bo raz strona jest a raz znika.

teraz są już pliki z rozszerzeniem DCT, co prawda ten sam chyba numer w nazwie pliku (pewnie nie ma znaczenia choć może sugerować że nie jest aktualna licencja). próbował ktoś

Przy poprzedniej aktualizacji numer licencji też był "starszy"

Tak na szybko zamieniłem dotychczas dostępny plik z licencją na pendrivie na ten nowy DCT i spróbowałem. Dalej lipa. Teraz ściągam wszystko od początku, zobaczymy.

zrób quick format pendrive minimum przed wgraniem plików

Już zrobiłem, się ściąga, jeszcze chwilka. Chyba dobrze pamiętam że NTFS?

Amortyzatory
Powrót