JEST AKTUALIZACJA 1046 mój informator nie pomylił się.
Ta aktualizacja 1046 jest jednak dla wersji 8,8 cala jak mniemam?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
JEST AKTUALIZACJA 1046 mój informator nie pomylił się.
Tak. Dla 6,5" dalej nie ma... Kpina i tyle
No przecież był wiadomo że nie ma miejsca. Pisałem o tym kiedyś.
Bo tam się teraz automatycznie zapisuje data i aktualna wersja mapy przy kliknięciu na przycisk DOWNLOAD MAP, a kiedyś była data i wersja pierwszej pobranej mapy. Muszę przyznać, że nie wierzyłem, że jakaś nowa mapa dla nawigacji 6.5" jeszcze się pojawi na tym koncie, skoro przez cały rok nie dało się rozwiązać problemu. Zwróćcie uwagę, że rozmiar mapy 1041 jest taki sam, jak był dla mapy 1026 sprzed roku, więc nasuwa się pytanie, czy zostało wycięte.U mnie dwa konta i sprawdziłem u swoich znajomych (trzy konta) wszystko się zgadza co do daty ostatniego ściągnięcia, może jakiś chochlik.