• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[159] Używał ktoś postojówek LED Can-BUS?

• Autor wątku Autor wątku marqo
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
mówisz poważnie to seryjnie wychodziły żarówki w odcieniu błękitu...

właśnie widziałem je wcześniej u italtechnik-a ... ok dzieki za info

chce kupić LEdowe H6W na przód do swojej 147, ponieważ mam xenony i dekielek na śrubki i strasznie męczy mnie wymiana żarówek pozycyjnych. Chcę wsadzić ledy i mieć spokój na kilka lat. Polecacie na allegro sprzedawce sklepledowy. MA on 2 rodzaje H6W LED:
1. http://allegro.pl/led-h6w-2x-smd-3chip-canbus-bay9s-bax9s-can-bus-fv-i2640400357.html za 9,99zł
2. http://allegro.pl/led-h6w-5x-smd-3chip-canbus-bay9s-bax9s-can-bus-fv-i2601648709.html za 19,99zł

miał ktoś z nimi do czynienia ? Które wybrać ?
Czy może kupić u kogoś innego. Podeślijcie jakieś sprawdzone żaróweczki aby nie zaświecała się kontrolka o spalonych żarówkach.
Dzięki i pozdrawiam

Czytałeś od początku ? Polecaliśmy innego sprzedawcę.
Czym się różnią, te które podałeś ? Ilością diod i ceną.

tak, ale ten najbardziej polecny fosluna nie ma H6W. Jest jeszcze LED-labs
że różnią się ilością diod to wiem. jeszcze potrafie przeczytać opis. Ale może wiecie jak to świeci. nie powoduje błędów ? te 2-ledowe to w ogóle widać ?

Ostatnia edycja:
Przepraszam, że się wtrącam a próbował już Ktoś "ledów" w kierunkowskazach? Jak się zachowują?

Ja też jestem ciekaw, założyłbym na przód, bo z tyłu już mam ledy :D i to w 156 :P

Porównanie żarówek Led W5W canBus z oryginałami.
led'y od uzytkownika fosluna z allegro.
IMG145.jpg

a takie pytanie...czy komp wywala błąd jak się spalą żarówki w drzwiach czy nie?? bo chce sobie właśnie wymienić i nie wiem czy jest sens kupować jakieś "super" czy wystarczą jakieś zwykłe po 2 pln.

Sprawdziłem to właśnie w swojej belli i wychodzi na to że w drzwiach, schowku i bagażniku nie wywala błędu spalonej żarówki:)

Ja również nabyłem te ledy of fosluna i .........lipa, schowek, w drzwiach jest ok, ale przy postojówkach wywala bląd przepalonej żarówki :/

Jedne kupiłem w zwykłym sklepie u siebie...sprzedawca zapewniał ze beda dobre no ale niestety. No i robie drugie podejscie zamówiłem na allegro od uzytkowanika Led- labs no i czekam, jutro pewnie bede miał.

Mi w 156 nie wywala błędów. Kupowałem od Folsluna. Napisz do niego, na pewno Ci wymieni na inne.

Amortyzatory
Powrót