Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
miał ktoś z nimi do czynienia ? Które wybrać ?
Czy może kupić u kogoś innego. Podeślijcie jakieś sprawdzone żaróweczki aby nie zaświecała się kontrolka o spalonych żarówkach.
Dzięki i pozdrawiam
tak, ale ten najbardziej polecny fosluna nie ma H6W. Jest jeszcze LED-labs
że różnią się ilością diod to wiem. jeszcze potrafie przeczytać opis. Ale może wiecie jak to świeci. nie powoduje błędów ? te 2-ledowe to w ogóle widać ?
Witam ja u siebie zamontowałem Osram jak te na aukcji http://allegro.pl/zarowki-osram-w5w-cool-blue-intense-2szt-i2602665910.html
i świeca naprawdę białym światłem jestem bardzo zadowolony, są mniej niebieskie od magneti marelli, ale droższe wczesniej nie widziałem tych MM ba za osramy miał bym 4szt MM.
a takie pytanie...czy komp wywala błąd jak się spalą żarówki w drzwiach czy nie?? bo chce sobie właśnie wymienić i nie wiem czy jest sens kupować jakieś "super" czy wystarczą jakieś zwykłe po 2 pln.
Jedne kupiłem w zwykłym sklepie u siebie...sprzedawca zapewniał ze beda dobre no ale niestety. No i robie drugie podejscie zamówiłem na allegro od uzytkowanika Led- labs no i czekam, jutro pewnie bede miał.
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.