• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[159] Używał ktoś postojówek LED Can-BUS?

• Autor wątku Autor wątku marqo
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Czy probowal ktos z was zarowek h1 led w swiatlach przeciwmgielnnych?Czy po wstawieniu takich zarowek komputer bedzie wyswietlal blad?

Mialem takie w 156 i pieknie swiecily, a w norweskim klimacie i czestych mglach i kretych drogach na ktorych przepisy dopuszczaja ich wlaczanie ,mozna bylo je uzywac.Swiecily moze nie za mocno ale barwa lepsza niz Osram nightb+.
Zależy czy mają odpowiednio dobrane obciążenie.
Druga sprawa to po co coś takiego ?

Właśnie.. dobrze to ująłeś "nie za mocno" chyba tylko dla efektu wizualnego można by je zamontować.

Dzisiaj wymieniłem żarówki pozycyjne z przodu i podświetlenie tablicy rejestracyjnej na LEDy.
Kupiłem u sprzedawcy: fosluna w cenie 10,50szt.
Nie ma żadnego błędu, ani przez sekundę :)
O efekcie pisać nie muszę, bo wiadomo, że całkowicie na plus.
Pozdrawiam.
- Rafał

Kupiłem u sprzedawcy: fosluna w cenie 10,50szt.

Po Twoim poście również od niego zakupiłem i dziś wymieniłem,potwierdzam wszystko jak najbardziej OK,teraz jest o wiele ładniej,barwa świateł mijania i postojowych jest taka sama,jestem zadowolony bardzo :)

dzięki alces1 :)

Jeżeli chcesz zdjęcie 156 to może w Waszym dziale zapytaj.
I w ogóle chodzi Ci o zdjęcie na ledach postojowych rozumiem, nie muszą być can bus :)

Amortyzatory
Powrót