dziadzia82
Aktywny
- Auto
- Julka 2018 150Mair Veloce . Stelvio Sprint 2020
odpowiednio odpowietrzona skrzynia
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Niestety adaptacja skrzyni jak po wymianie skrzyni...
Czesc,zapomniałem dodać, oprócz palącej się kontrolki, brak objawów
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Pamiętasz mniej-więcej wielkość pliku do ściągnięcia? Kupiłem manual do Stelvio i zastanawiam się, czy ściągać go przez dane komórkowe, czy poczekać aż będę miał dostęp do Wi-Fi. Na stronie nie podają wielkości.może się komuś przyda info, manuale serwisowe również do naszych aut są np tu https://repairsadvisor.com/, do wersji USA, no ale co za różnica. manuale dają PDF mają kilk/naście tys. stron i majątku nie kosztuję 30-50USD, jakiś rabat 15% na pierwszy zakup od razu, przy zakupie kilku dodatkowe 10-20% itp. właśnie sobie dziś kupiłem do Ghibli żeby coś mieć pod ręką offline. są momenty, schematy elektryczne, prodedury rozkręcania, fotki itp.
tego od IC wywalić możesz, od 2019r już nawet nie ma - po prostu wąż bezpośredni/dłuższy. U mnie było pęknięcie na króću i trochę kapało, na szybko zlikwidowałem podpinając bezpośrednio ten dłuższy do króća wychodzącego z turbo i tak już jeżdżę ze 2 lata.Cześć, mam pytanie, narazie nie cieknie, ale zapobiegawczo czym zastąpić odpowietrznik płynu chłodzącego turbiny?
Pomijając odpowietrzenie przy podszybiu, które lepiej wymienić na śrubę nierdzewną z oringiem. Pokaż załącznik 290742
Takie coś: przy włączaniu Park z okolic drążka 'biegów' słychać taki jakby warkot. Mam włączone w komputerze zaciąganie ręcznego przy Park, i samochód ręczny zaciąga - co słychać - ale to nie ten dźwięk. Najpierw jest ten warkot, na moje ucho z okolic drążka, a po chwili słychać również dźwięk zaciągania hamulców - już z tyłu. Czy ten warkot to normalne?