Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
w Giulii/Stelvio musisz ładować na aku - musi ładowanie przechodzić przez czujnik IBS - inaczej system nie wie że ma doładowywany aku
Siema grono, zapytam czy moze ktos mial taki problemik: auto po nocy w cieplym garazu po odpaleniu potrafi przez chwile nie chodzic na wszystkie cylindry... Olej zmieniony 3 tys km temu przebieg 32 tys km, swiece nie ruszane, jezdzone tylko na 98 paliwie, jazda dopiero po pojawieniu sie 2 kresek temperatury
Znaczy co, odpalasz auto i czekasz na postoju z włączonym silnikiem aż zobaczysz 2 kreski temperatury? Jeśli tak to chcesz dobrze a robisz źle i więcej krzywdy zrobisz silnikowi niż dobrego. Odpalasz, jedziesz - ale w miarę delikatnie - a jak się nagrzeje to możesz dawać miodu.
wchodze do garazu odpalam auto a w tym czasie sie zbieram, czasami 2 czasami 1 kreska wskoczy, wyprostuj mnie czemu zle robie?
wchodze do garazu odpalam auto a w tym czasie sie zbieram, czasami 2 czasami 1 kreska wskoczy
wchodze do garazu odpalam auto a w tym czasie sie zbieram, czasami 2 czasami 1 kreska wskoczy, wyprostuj mnie czemu zle robie?
W instrukcji jest wytłumaczone:A co za różnica? Jak masz miejsce pod maską gdzie są kable do odpalenia awaryjnego to możesz tam podłączyć prostownik i ładować.. możesz też podłączyć plusa od prostowanika na kabel pod maską a minus np na silnik i też będzie ładować.
Wyłączanie Start&Stop to chyba jedyne co można zrobić z tego co wiem, wtedy aku będzie trochę mocniej doładowany.
mój aku jest w dobrym stanie ale naładowany do 67% i że powinienem co 2-3msc ładować akumulator prostownikiem