marekkoczta
Aktywny
czujnik skrętu jest w kierownicy?
w maglownicy
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
czujnik skrętu jest w kierownicy?
Najpierw pozbądź się SGW.
Lub przeprowadź diagnostykę AutoCom łyka SGW.
Sprawdzałeś centralkę Xenon. ??
Połącz się z nią. Nawet choćby MES.jak sprawdzic centralke?
nie ma tam takiej opcji, albo ja nie widze, jestem laik jesli chodzi o takie rzeczy, polecono mi zrobic kalibracje, tylko nie wiem czy ma byc to "zerowanie kąta skrętu" czy "kalibracja czujnika przyspieszenia boczngeo i wzdłużnego", nie zrozumiale dla mnie sa te komunikaty a nie chciałbym jeszcze gorzej cos narobicPołącz się z nią. Nawet choćby MES.
Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
nie ma tam takiej opcji, albo ja nie widze, jestem laik jesli chodzi o takie rzeczy, polecono mi zrobic kalibracje, tylko nie wiem czy ma byc to "zerowanie kąta skrętu" czy "kalibracja czujnika przyspieszenia boczngeo i wzdłużnego", nie zrozumiale dla mnie sa te komunikaty a nie chciałbym jeszcze gorzej cos narobic
Użyj sprzętu gwałtowniej i zrób parę ostrych hamowańhej, z czego może wynikać fakt, że już po 5000 km przebiegu słychać pisk z hamulców przy delikatnym hamowaniu? nie za szybko na takie atrakcje?
Sprawdź interfejsem diagnostycznym stopień zapełnienia karnista evap.Błąd P0440 EVAP circuit - średnio co 2tygodnie, skasuję błąd auto jeździ normalnie. Gdzie szukać problemu? (2.0 280KM Q4 2017r)
Błąd P0440 EVAP circuit - średnio co 2tygodnie, skasuję błąd auto jeździ normalnie. Gdzie szukać problemu? (2.0 280KM Q4 2017r)
Napełnienie kanistra wskazuje 18%, tankuje zawsze do pełna, raz w tygodniu do 1 odbicia pistoletu.Sprawdź interfejsem diagnostycznym stopień zapełnienia karnista evap.
Nie przelewasz samochodu przy tankowaniu?
Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
Tak wersja USA, od poprzedniego właściciela wiem że był jakiś problem z tankowaniem do pełna. Od kiedy ja jeżdżę to nie miałem żadnego problemu.Wersja USA? Nie masz przypadkiem problemu z tankowaniem do pełna?
Problem do zdiagnozowania. Proponuje przeczytać: https://www.forum.alfaholicy.org/gi...istoletu_dystrybutora_podczas_tankowania.htmlTak wersja USA, od poprzedniego właściciela wiem że był jakiś problem z tankowaniem do pełna. Od kiedy ja jeżdżę to nie miałem żadnego problemu.
Da się wyprogramować cały ten system EVAP?
Tak wersja USA, od poprzedniego właściciela wiem że był jakiś problem z tankowaniem do pełna.
Coś mi się wydaje, że to dotyczy po prostu aut z USA, niezależnie od marki/producenta. Miałem dokładnie to samo w Audi A5 ze Stanów. Uprzedzając pytania - nie zdążyłem naprawić, bo mi auto ukradli. Nigdy nie spotkałem się z podobnym problemem w aucie z EU.
Problem do zdiagnozowania. Proponuje przeczytać: xxx
Chyba lepiej naprawić ząb niż wyrywać?