Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
W tych linkach (oryginaly alfy) spotkac mozna 2 rodzaje tych koncowek ciegna, jedne to taka male jabluszko metalowe z plastkiem w srodku (takie mam ja z poczatku produkcji), drugie to juz duzo wieksze i prawdopodobnie z wieksza amortyzacja - jak na obrazku (takie jak od fiata lub peugeota)![]()
I tu pytanie - w linkach pozmianowych wprwadzono te wieksze koncowki?
Co do końcówki cięgna to ja wymieniałem u siebie bo wypadała, i identyczna jest w grande punto tylko już nie pamiętam ale to było chyba 1,3 jtd
Dokrec gałka i po sprawiea jak mi drży lewarek na 4biegu to co pomoże
W jaki sposob ? Bo tez mam drgania lewarka na 4 bieguDokrec gałka i po sprawie
Wysłane z mojego SM-T585 przy użyciu Tapatalka
Na gałce masz srebrny plastik podważ go delikatnie i wyjmij. Ukaże Ci się śróbka bodajże na klucz 10 dokrec i po sprawie, zakładasz z powrotem plastik i finał [emoji2]W jaki sposob ? Bo tez mam drgania lewarka na 4 biegu
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Kolego wg której porady? Nie mów tylko że dokręcanie gałki pomogło Ci w lżejszym wrzucaniu biegu...Faktycznie regulacja dziecinnie łatwa
5 min. i po sprawie. Jedynka faktycznie teraz lepiej wchodzi z dwujką.