BB85
Nowy
Jako, że do przeczytania jest 16 stron, a moja przepływka prawdopodobnie umiera - potrzebuję informacji jaka będzie pasowała do mojego silnika 1.9 Jtdm 120 KM? W sensie, może wystarczy sama wkładka 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Te wkładki beda u Ciebie pasowały.- Bosch: F 00C 2G2 030
- Bosch: F 00C 2G2 033
- Bosch: F 00C 2G2 044
Uważasz że się nie nadają?spróbuja się przekonasz
![]()
Nie używałem. Jedynie pare osób z forum używało i mówiło, że spoko.
BTW: nawet w sklepie jak kupisz to czasem nie chcą przyjąć z powrotem, ale to tylko 120zł, więc nie jakaś tam fura pieniędzy.
Ale poniżej dodatek że zasady gwarancji sa omówione w regulaminie. A regulaminie jak byk stoi, że czujniki użyte, zamontowane nie podlegają gwarancji! Typowe oszukiwanie kupującego. Jedno drugiemu przeczy a kto czyta regulamin..
Nic nie pomyliłem.
Znam te wszystkie przepisy które tu podajesz. Dla nas konsumentów najważniejsza jest obecnie Ustawa z dnia 27 lipca 2002r. o szczególnych warunkach sprzedaży konsumenckiej oraz o zmianie kodeksu cywilnego.
Ona nam daje największe uprawnienia.
I na jej podstawie gdyby mi ta przepływka padła np. do pół roku od zakupu to bym skutecznie wyegzekwował zwrot kosztów jej zakupu plus koszty jej montażu w aucie plus koszty przesyłki
Wiem też, że gwarancja jest dobrowolną deklaracją producenta. Ale skoro dużymi literami sprzedawca na Allegro obwieszcza wszem i wobec, że ta przepływka jest objęta dwu letnią gwarancją, a ja się muszę sam doszukać w ukrytych dalej paragrafach, że to jednak nieprawda, bo gwarancji po założeniu jej do auta nie ma wogóle, to mam prawo nazywać to nieuczciwością. Powinien tego dużego emblematu z gwarancją nie zamieszczać bo CELOWO wprowadza w błąd. Albo od razu powinien napisać że daje gwarancję na przepływkę pod warunkiem że nie będziemy jej używali.