U mnie jest taki kaprys że się w czasie jazdy wcale nie zagrzeje na wskaźniku 50 stopni dopiero jak chwilę postoi ok 5-10 min to temperatura podniesie się do 70-80 nie więcej czy to może być uszkodzony termostat czy to objawy czegoś innego?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
U mnie jest taki kaprys że się w czasie jazdy wcale nie zagrzeje na wskaźniku 50 stopni dopiero jak chwilę postoi ok 5-10 min to temperatura podniesie się do 70-80 nie więcej czy to może być uszkodzony termostat czy to objawy czegoś innego?
A o czym moze swiadczyc takie zjawisko : w miescie wskazowka temp stoi w miejsu, czyli dobrze, jednak na trasie caly czas sie rusza w zakresie 3-4mm ( pomiedzy 80 a 90stopni). ....
Damian nie wiem co w tym śmiesznego , sami rekomendujecie ten właśnie termostat VERNETA , zakupiłem go również mam nadzieje że nie wyjdzie mi to na złe .
Niestety czasy są takie, ze jest popyt na części tanie i takie też musimy mieć w ofercie. Naszym zadaniem jest danie klientowi możliwie szerokiej oferty produktów w różnych cenach. Vernet jest przeciętnie połowę tańszy od Behra i dla wielu klientów jest to czynnik decydujący.
Na forum jest wiele pozytywnychwypowiedzi na temat Verneta. Jest to produkt nowy, objęty gwarancjąi ma działać. Reklamacje zdarzają się częściej niż w przypadkuBehra czy EPS ale nie są nagminne. Tak jak napisałem wcześniej,osobiście jestem zwolennikiem stosowania części które idą napierwszy montaż.
Jeśli masz wątpliwości a termostatnie nosi śladów montażu to bez problemu go wymienimy.
Chodzi o to byś był zadowolony.