Chłopaki mam pytanie, co sadzicie o olejach motorex? Co lipiej wlac do 1.9 jtd? Castrol motorex valvoline?
Przebieg alfy 225kkm
Wysłane z mojego GT-N5110 za pomocą Tapatalk 4
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Chłopaki mam pytanie, co sadzicie o olejach motorex? Co lipiej wlac do 1.9 jtd? Castrol motorex valvoline?
Przebieg alfy 225kkm
Chłopaki co sądzicie o LOTOS GAZ , myślę żeby zalać takim olejem teraz moje audi 80
Chłopaki co sądzicie o LOTOS GAZ , myślę żeby zalać takim olejem teraz moje audi 80
Jest zły bo jest polskiKolega z pracy używa Lotosu
Astra I przebieg 300k w tym 260k na gazie zalewany zawsze lotosem zużycie oleju 0 !! pali od strzału pozazdrościć tylko wiec ten lotos musi nie być taki zły
Ciekawe że KIA je stosuje do nowych aut.
i Subaru podobnie.
A gdzie tu sarkazm?Przecież napisał prawdę.Pablo to powiedział raczej sarkastycznie ...![]()
Co dziwne te auta nie zacierają się.
W poprzednich postach. Pablo nie ma najlepszego zdania o popularnych produktach firmy Lotos. Ja zresztą też nie - bardziej ze względu na nie trzymanie parametrów przy większych przebiegach i wyższe temperatury eksploatacyjne.A gdzie tu sarkazm?Przecież napisał prawdę.
Co dziwne te auta nie zacierają się.
Zgoda.Nie twierdzę że to super olej i nigdy nie twierdziłem.Ale nie można też Lotosa demonizować.W poprzednich postach. Pablo nie ma najlepszego zdania o popularnych produktach firmy Lotos. Ja zresztą też nie - bardziej ze względu na nie trzymanie parametrów przy większych przebiegach i wyższe temperatury eksploatacyjne.
W Squadra Corse Bydgoszcz mamy też jeden ciekawy przypadek "odżycia" 1.6 TS 16V po wymianie Lotosa na inny olej.
Jak widzisz są przykłady które pokazują że da się na nim jeździć.Kolega z pracy używa Lotosu
Astra I przebieg 300k w tym 260k na gazie zalewany zawsze lotosem zużycie oleju 0 !! pali od strzału pozazdrościć tylko wiec ten lotos musi nie być taki zły