criss2007
Nowy
- Auto
- Jest: Alfa 166 3.0 V6 24V Był: Alfa Gtv 2.0 T.S '96
z Gulfem nie ma problemu. W autosklepie mają
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Pierwszy raz sie z tobą zgodze.Ja bym jednak mądrości tego mechanika nie słuchał ... bo każdy mechanik taki sam
byle nie z allegro za 59.90 bańka 5LCastrol również to swietna oliwa i do normalnego samochodu, do normalnej jazdy sie nadaje wysmienicie.
Pierwszy raz sie z tobą zgodze.
michalkolat jeżeli to Twój zaufany mechanik i zna sie na robocie to jak najbardziej słuchaj jego rad. Lepsze to od porad internetowych znawcow tematu.
Co do oleju to selenia jest bardzo dobrym olejem. Castrol również to swietna oliwa i do normalnego samochodu, do normalnej jazdy sie nadaje wysmienicie.
byle nie z allegro za 59.90 bańka 5L
albo inne tego typu mobile itp markowe za podobną cenę - tego bym się bał
Panowie, GT 1.8 TS![]()
Aktualny olej Agip Racing 10w60 zmieniany co 10 tys km spala ok 1l na 1000km. Czasami ciągany do czerwonego ale nie nadmiernie.
Szykuje się wymiana oleju i myślę o zmiany dostawcy ale pozostaniu przy lepkości. Olej zostanie w silniku na zimę w mocno zmieniający się klimacie Holandii.
Co polecicie ?
ewentualnie co powiecie na taką charakterystykę:
Pokaż załącznik 109644
Przeczytałem poprzednie 8 stron xD i się dowiedziałem że VR1 Racing to półsyntetyk f*ckszukam dalej syntetyka..
Ja nie mówię że tak nie jest.. ale zmieniać olej z syntetyka na pół to chyba nie musi być najlepsze wyjście?
"Castrol EDGE Sport 10W-60 jest w pełni syntetycznym olejem silnikowym przeznaczonym do szerokiej gamy wysilonych silników sportowych narażonych na najcięższe warunki pracy, wysokie temperatury i wysokie zużycie."
Fully Synthetic
No dobra ale pomijając to jeśli użyje tej płukanki zanim spuszczę stary olej.. to czy zmiana na półsyntetyk może prowadzić do czegoś złego ?
"Castrol EDGE Sport 10W-60 jest w pełni syntetycznym olejem silnikowym przeznaczonym do szerokiej gamy wysilonych silników sportowych narażonych na najcięższe warunki pracy, wysokie temperatury i wysokie zużycie."
Fully Synthetic
No dobra ale pomijając to jeśli użyje tej płukanki zanim spuszczę stary olej.. to czy zmiana na półsyntetyk może prowadzić do czegoś złego ?