Od kiedy w MSDS masz skład oleju?Karta charakterystyki z 2011 roku nie potwierdza tego co piszesz.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Od kiedy w MSDS masz skład oleju?Karta charakterystyki z 2011 roku nie potwierdza tego co piszesz.
Napisz mi proszę skład tego oleju w oparciu o snip z MSDS.
Akurat nie chodzi mi o Specol, bo ten olej mnie nie interesuje.Widzisz tam gdzieś substancję "1-DECENE"? To jest właśnie PAO, które jeśli jest obecne w składzie musi być też wyszczególnione w karcie MSDS jako substancja szkodliwa. Specol Gold to zwykły HC "hydrokrak" kolego i ostatnia analiza tylko to potwierdziła.
Ok a baza grupy III to już nie jest substancja niebezpieczna?MSDS zawiera listę substancji szkodliwych i elementy składowe baz olejowych do takich należą. Dlatego jeśli dany olej zawiera w swoim składzie PAO to będzie również w MSDS. Nie wiem jak ci to prościej wytłumaczyć.
Sugerujesz, że producent oleju zataił obecność jakiejś substancji? To naruszenie przepisów UE.
Nie byłem, nie jestem i nie zapowiada się abym handlował olejami