Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Zarówno dłuższa jazda na AR2300 jak i dodanie AR9100 do świeżego oleju dadzą lepsze rezultaty.
no właśnie tylko czy dodanie 2300 do jakby nie było już dość zużytego oleju, który ma 9k km na kolejne 3-4k da pożądane rezultaty. Potem od razu zmiana oleju i dodatek 9100. Druga opcja to zmiana oleju teraz na świeży, np Specol i dodanie do świeżego 2300, jeżdżenie np 8k km, następnie wymiana oleju z AR9100.3-4 tys km na AR2300 w zupełności wystarczy.
czyli inne oleje mają negatywne działanie na uszczelki ? wiesz ja nigdy nie zalałem tego oleju i mimo że samochód ma 12 lat to uszczelki nie puszczają ..... dziwna sprawaWitam
Ja testowałem wiele olejow w swoich jtd. I olej który mi najbardziej przypadl do gustu to valvoline max life diesel 10w40. Silnik pracuje na tym oleju od zalania do wymiany cicho ponadto olej ten ma dobroczynne właściwości dla wszystkich gumowych uszczelek. Bardzo polecam