Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
gdyby nie ten wątek dalej wlewałbym SynPower-a do silnika będąc przekonany, że to wzorowy olej syntetycznyl
W Automobile Torino pojawiły się ulotki reklamujące olej Eneos. Niestety, Eneos Sustina nie występuje w systemie, jakieś opinie na temat Premium Hyper 5W40?
Średni średniak ... nic ciekawego.
Z tego co widziałem to W Base w sustinach to GTL
Decyzja została podjęta i dzisiaj w Vce znalazł się Eurosport 5w50. Zobaczymy jak się będzie spisywał. Pierwsze wrażenie jest takie, że silnik się zdecydowanie wyciszył. Naprawdę różnica jest gigantyczna. Okno otwierałem, żeby sprawdzić, czy mnie wskazówka obrotomierza nie oszukuje.Jak wiecie, kupiłem już nowy olej, czeka posłusznie na moją decyzję o wymianie.
hehe , dokładnieDawno mnie na forum nie było ale widzę temat nadal oblegany powiem tylko tym, którzy chcę go czytać i dowiedzieć się więcej aby się dobrze zastanowili zanim zaczną bo idealnie sprawdza się tu zasada "im mniej wiesz tym lepiej śpisz"Do swojego klekota 1.9 JTD latem najpierw Motula X-Cessa, poźniej się okazało, ze podobno jest "beee" więc zączałem lać LM Diesel Synthoil po dwie stówki za bańke, a jakiś czas temu sobie darowałem i teraz zalewam Szela, a dokładniej Helix Ultra Diesel 5W40. Dlaczego? Bo kosztuje 9 dych i ma znaczek ferrari na etykiecie :laugh:
A z trochę innej beczki włoski clean filtres robi dobre filtry? Na makaroniarskim forum wyczytałem że robią na pierwszy montaż do alf.