[GT] Szkodnikowe gt :))

bita byla
bez miernika widze ze zdjec ze bita byla hehe;)
taki zarcik wtajemniczeni wiedza o co kaman
przepraszam bo troche mi glupio ze wyjales auto z mojego miasta a ja nie zdazylem Ci pomoc ale tak sie napaliles na auto jak szczerbaty na suchary ze zanim odczytalem email i pojechalem obczaic auto to Ty juz cisles do domu nowym nabytkiem hehe
gratuluje piekne auto
zasluzona nagroda za miesiace poszukiwan ogledzin przejechanych km straconych nerwow czasu i kasy
mysle ze frajda z jazdy i spojrzenia zazdrosnych uzytkownikow innych aut wynagrodza Ci to wszystko
piekne auto niech sluzy jak najlepiej !!!

jedną kiedys chciałes mi oblukac w Czestochowie:)nienapaliłem sie:))chłodno podszedłem do zakupu:))wstaw wrescie swoje gt:)

Po blachach widzę że GT nie daleko mnie , może kiedyś się zobaczymy gdzieś na drodze :) Gratuluje pięknej sztuki , niech służy. :)

no tak z 20 km od Ciebie nieszkam:)najpredzej w galeri bo chyba kiedys widziałem cie,a raczej 159:)))ja zazwyczaj mryga jak alfe gdzies na drodze widze:)

na boczkach i podłokietniku zwykły materiał a na siedzeniach niewiadomo co to za materiał z bliska to wygląda innaczej:)drift moze lepiej powie co to za materiał :)ale napewno nie alfatex:),ani zwykły materiał jak 156 miało -mysle o tych bez weluru:)

Zdjęcia które wrzuciłeś są w dużej rozdzielczości i widać jak ten materiał wygląda. Aczkolwiek na zdjęciu od Macieya widać to nawet lepiej:

58.jpg

Materiał (poza środkiem siedziska) jest chyba taki jak w tych Recaro ze 156 czyli Sport Pack2. To wyszywane logo AR jest ciekawym smaczkiem...

Ostatnia edycja:
Bardzo przyjemna faktura materiału. Akurat tą GT Q2 Macieya (której zdjęcie wrzuciłem wyżej) miałem okazję obejrzeć przy okazji zlotu dwa lata temu.

po około 1500km zrobionych:)moge powiedziec ze 18felga niejest tragiczna ale itak mysle azotem napełnic:).Testowałem juz azot i lepiej jest:).156 Łatwiej było parkowac:)i lepsza widocznosc,parkowanie np'koperte' troche zabawy jest:).Takto ładnie jezdzi:)i spalanie coraz mniejsze realne 6.5:))ale musi byc mniejsze:)A Termostat mnie zastanawia jeszcze:)

Mi zawsze ta felga się podobała u Daniela :)
Ale żeby nie było łatwo to co powiesz na felgę od GTA (nie wiem jak tam z rozstawem) lub taka
attachment.php
attachment.php

Załączniki

• 32_L.jpg
    32_L.jpg
    284.1 KB · Wyświetleń: 298
  • 139823803_4_1000x700_jubileuszowy-album-alfa-romeo-muzyka-i-edukacja.jpg
    139823803_4_1000x700_jubileuszowy-album-alfa-romeo-muzyka-i-edukacja.jpg
    39.3 KB · Wyświetleń: 284
Amortyzatory
Powrót