Kupowałem takie:
allegro.pl/oferta/lampa-led-model-wlf201-opel-suzuki-toyota-ford-10891459783
Są to jedne z najtańszych duolightów jakie znalazłem. Ale są wystarczające, świecą mocno i są z homologacją. Przeciwmgielne też są OK.
Nie są w 100% kompatybilne, bo żeby je zamontować musiałem w oryginalnym zderzaku Brery wywiercić po 1 dodatkowej dziurce na każdy reflektor. Dodatkowo potrzebne są przejściówki z superseal na H11, ale to są grosze 2 kabelki i 2 gniazda superseal.
allegro.pl/oferta/kostka-zlacze-zarowki-h8-h9-h11-8637890621
allegro.pl/oferta/kostka-gniazdo-zlacze-hermetyczne-oh-2-piny-fiat-6845712399
Choć nie wiem czy wszędzie tak musi być, bo moją Brerę kupiłem pół roku temu i z tego co widzę tam było mocno mieszane w instalacji.
Kolejna sprawa jest taka że niestety u mnie nie chciały działać moduły sterujące, które są wbudowane w reflektory. Kabelek do którego jest doprowadzany sygnał z świateł postojowych u mnie jest cały czas zwarty z kabelkiem z masą. Nie wiem czy to jest wada tych świateł, czy coś popsułem-spaliłem jak się bawiłem i podpinałem je na krótko do akumulatora na sprawdzenie. Dlatego machnąłem ręką na reklamację i zrobiłem zewnętrzne sterowanie na zwykłym przekaźniku za 5 zł.
Ostatni mankament jaki można zarzucić to, że oba reflektory są takie same. Dlatego po montażu łezki światła dziennego są po jednej stronie reflektorów i nie jest to symetryczne. Wiedziałem to już przed zakupem, ale stwierdziłem, że raczej nie zwraca się na to uwagi i w czasie jazdy tego nie widać. Nie boli mnie to w najmniejszym stopniu.