Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
no wiesz w q4 od stania padl akumulator
A pracuje tam gdzie pracował? Jeśli tak to natłucze tych kilometrów że hoho, ja bym już drugiego silnika szukałPrzecież Łukasz nią do pracy jeździ.
No wiesz,ale ja mam przymusowy postój a Ty masz mobilne auto
Ja już swoją nie jeżdżę.
To ja już zacieram ręce by zobaczyć ten efekt na żywoale nieważny jest powód, tylko efekt, a ten jest taki sam
btw zanabyłem dzis aku moze jutro pojutre sobie pojezdze
I jak? pojeździł Waść ?![]()
A co miała nie zagadać.Moja po 3 latach stania odezwała się po zaledwie dotknięciu kluczykaNie ale Q4 zagadala praktycznie od razu
Niebieskim z turbo to raczej nie w normie no chyba,że jest tam coś wyjątkowegoodpalona, pochodzla 3 minuty, niebieskim z turbiny pierdnela, czyli wszystko w normie
wiosna jest, pogoda w koncu... to powoduje dylematy.. alfa... czy ducat....
i cholera Ducat zawsze wygrywa
Widzę że idziesz po całości, chyba najlepiej dopracowana 155 w Polsce.gudisy zza oceanu... trzeba bedzie zamontowac w miejsce obecnych autogauge..
Jakieś insynuacje ???Q4 w końcu przegoniona
jezdzi skręca zapiernicza.
kolejny wyciek wody do zdiagnozowania, plama pod autem byla... oprocz tego standarowo postojwki z przodu... szlag mnie trafia znowy lampy trzeba rwac... ale lepsze to niz rwanie silnika![]()
ale lepsze to niz rwanie silnika