[155] Suzumushi's Garage

Na mnie też się tak dziwnie patrzą :D ja co prawda moją robie 3-4 tysie :D ale i tak dla nich to podejrzanie nisko :D

no wiesz w q4 od stania padl akumulator, musze zakupic nowy i przegonic pająki z turbiny ;)

Z cyklu problemy dużego garażu :D
Ja czasami tyle dziennie robię :P

I jak? pojeździł Waść ? :)

Nie ale Q4 zagadala praktycznie od razu :)
odpalona, pochodzla 3 minuty, niebieskim z turbiny pierdnela, czyli wszystko w normie :D

wiosna jest, pogoda w koncu... to powoduje dylematy.. alfa... czy ducat....
i cholera Ducat zawsze wygrywa :D

w

Nie ale Q4 zagadala praktycznie od razu
A co miała nie zagadać.Moja po 3 latach stania odezwała się po zaledwie dotknięciu kluczyka :)

odpalona, pochodzla 3 minuty, niebieskim z turbiny pierdnela, czyli wszystko w normie
Niebieskim z turbo to raczej nie w normie no chyba,że jest tam coś wyjątkowego :P

wiosna jest, pogoda w koncu... to powoduje dylematy.. alfa... czy ducat....
i cholera Ducat zawsze wygrywa

Zasadniczo to ja nie miał bym dylematu.Dwa koła też by przeważyły szalę :)

Taki update....

gudisy zza oceanu... trzeba bedzie zamontowac w miejsce obecnych autogauge... ;)
310.jpg

egt, olej ciśnienie + temp, AFR + boost

za takie pieniadze jak kupilem tutaj (czyt USA) w polsce nie kupilbym jednego z tych zegarów... więc ja to uważam za czystą oszczędność :D

w

Q4 w końcu przegoniona
jezdzi skręca zapiernicza.

kolejny wyciek wody do zdiagnozowania, plama pod autem byla... oprocz tego standarowo postojwki z przodu... szlag mnie trafia znowy lampy trzeba rwac... ale lepsze to niz rwanie silnika :D

umyc by sie tez przydalo.... bo jak czytam te wszystkie wątki projektowo detailingowe.....
ale w sumie lepiej że jezdzi niż wygąda :D

ah i żeby nie bylo,
gta odpala, jezdzi, skręca, hamuje...
QV podobno też... żona nie marudzi to znaczy ze w srodku pewnie syf, ale auto jezdzi.... olej by sie przydalo wymienic.

tyle z doniesien :)

w

w

Ostatnia edycja:
Q4 w końcu przegoniona
jezdzi skręca zapiernicza.

kolejny wyciek wody do zdiagnozowania, plama pod autem byla... oprocz tego standarowo postojwki z przodu... szlag mnie trafia znowy lampy trzeba rwac... ale lepsze to niz rwanie silnika :D
Jakieś insynuacje ???:D Piękna ta twoja q4

Amortyzatory
Powrót