• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Suwałki zgłoście się!

Samochód odebrałem w piątek, ale dziś jadę z reklamacja bo nie jestem zadowolony z tego jak go zrobili. Myslę że odbiorę go najdalej jutro to w tygodniu się pisze na spot. A tak wogóle to byłem w piątek pod plazą ale nie widziałem nikogo.

Jak zwykle nic nie wyszło :( Może podajcie kiedy możecie, to się wtedy coś zorganizuje.

A tak wogóle zauwazyliście że na tym forum zyja 3 osoby w porywach 4? W suwałkach mimo wsystko jest trochę samochodów tej marki, ale niewielu jej właścicieli chce sie udzielać, czy spotykać. Szkoda trochę :( Uważam, że dobrze było by zapowiedzieć spot z conajmniej tygodniowym wyprzedzeniem i dac znac komu tylko się da, bo pewien jestem że każdy z nas zna przynajmniej kilku uzytkowników alfy. A jak sie raz wkręcą to może coś by z tego było.

---------- Post dodany o godzinie 11:28 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 11:28 ----------

I faktycznie trzeba litwę obgadac.

No ja oprócz was nikogo z alfą nie znam niestety. To podajcie jakieś terminy, ja się dostosuję.

Panowie powiem wam tylko że niemalże codziennie śledzę ten wątek, jednakże jak nie mam nic do powiedzenia to nic nie piszę :)
osobiście znam jedną 145 oraz 166 -3.0 v6 z Sejn, lecz podejrzewam że właściciele tych alf raczej nie byli by zainteresowani jakimś "współżyciem".
Jeżeli chodzi o mnie to sprawa wygląda tak że na chwilę obecną mam za dużo na głowie i niestety nie dam rady podpiąć się pod żaden termin , ale sądzę że w wakacje postaram się dołączyć do was :D

Myślę, że zawsze jakąś godzinkę z życia udałoby Ci się urwać :D Popytaj tych znajomych, a może jednak będą zainteresowani.

Mi pasuje, nawet jak będzie nas 3 to w sumie pogadamy o tej Litwie.

Szypul to Ty ostatnio(chyba to byl piątek) swoja Alfe zaparkowales obok mojej pod kauflandem? ;>

Amortyzatory
Powrót