Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Zbędne czy nie, to drobne rzeczy. W sumie mi się podobająŁadna GT i kolejna na forum w kolorze Grigio StromboliWitaj w klubie!
Jak dla mnie te przyciemniane pykacze i krótka antena to zbędne dodatki ale jak Tobie się podoba to looz.
Foty ramek na samochodzieHeh, ciekaw jestem jak będą wyglądały, zapodaj fotkę z przodu i tyłu jak już założyszNiestety klubowe biało-czerwone średnio pasują do GT w szarym kolorze.
No tak wyszłoTo źle?
Wysłane z mojego ASUS_X008D przy użyciu Tapatalka
No nic, jutro mechanik zobaczy co jest grane z tymi świecami a tymczasem w końcu udało mi się zrobić względny porządek w bagażniku we wnęce. Nic już nie lata i jest gitesPewnie świeca się spaliła. W takich temperaturach auto odpali nawet bez podgrzewania gorzej zimą.
Faktycznie, świeca na 3 cylindrze umarła. Na szczęście nie było problemu z wymianą.Pewnie świeca się spaliła. W takich temperaturach auto odpali nawet bez podgrzewania gorzej zimą.
Pompa wody była z 2013 więc pewnie rozebrali rozrząd po 5 latach i pasek był w dobrym stanie to go założyli ponownie. Co ciekawe teraz po zdjęciu nadal nie był w jakimś tragicznym.O kurde, 10-letni pasek??
Mój po 4 latach był cały popękany a zrobił raptem 63k...