Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Co do tarcz to na 90% będą EBC Ultimax 330x32. Co do koloru zacisków wrzucę zdjęcie jak będą pomalowane. Teraz powiem tyle że nie będą czerwone, żółte czy czarne jak u większościJaką tarcze będziesz pakować? i na jaki kolor zaciski?
No i super, przynajmniej oryginalnieNo to bomba [emoji2] ja jak będę pakować Brembo u siebie to zrobię fioletowy metalik [emoji14]
Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka
CóżTo tu taki peek odnośnie zacisków:
Myślę że ten kolor też się wyróżnia
Takie pierwsze skojarzenie
Pokaż załącznik 246440
A GT piękna, poluję na, no praktycznie taką samą, nad jedną za długo myślałem i teraz widzę że będę czekał o wiele dłużej na podobną :/
Jestem na etapie przeglądania zagranicznych ogłoszeń ;D Ale raczej jeździć oglądać do Włoch nie będę bo sprowadzenie auta przez firmę z tego co patrzyłem to jakieś 5-7k, a sam chyba bym się nie podjął zresztą i tak przypuszczam że drogo by to wyszło. Pozostaje czekać, "dopiero" 3 miesiące szukam![]()
Myślę że będzie spoko, długo szukałem koloru który by mi odpowiadał i padło na RAL 5018.
Generalnie to jaram się odnowieniem tych zacisków:
Pokaż załącznik 246437
Pokaż załącznik 246438
Pokaż załącznik 246439
Na koniec tygodnia dopiero będą u mnie.
Interesujący kolor, powinien pasować do Grigio Stromboli, mam okulary przeciwsłoneczne w podobnym kolorze![]()
I na pewno będzie je dobrze widać przy tych felach z Q2![]()