Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Nikt już nie chce nic pisać, bo jakakolwiek krytyka to kilka stron bezsensownego pieprzenia - więc wygraliście, punkt dla Was. Możecie między sobą lizać się po Alfach.
Na całe szczęście producenci nie kierują się przy produkcji opiniami malkontentów z for internetowych, jeden by chciał Dżulji czerwonej z czarnym środkiem a drugi czarnej z czerwonym środkiem,
Ci co się kierują oczekiwaniami klientów, sprzedają najwięcej samochodów, mój drogi kolego. Bo sensem istnienia fabryki samochodów jest klient, który ten samochód kupi. Najwyraźniej niełatwo to pojąć.
Jak mam wydać 150 czy 200 tysięcy to chcę Gulii z takim środkiem, jaki mi się podoba. Inaczej nie kupię i tyle. A firma nie zarobi.
Ci co się kierują oczekiwaniami klientów, sprzedają najwięcej samochodów, mój drogi kolego. Bo sensem istnienia fabryki samochodów jest klient, który ten samochód kupi. Najwyraźniej niełatwo to pojąć.
Jak mam wydać 150 czy 200 tysięcy to chcę Gulii z takim środkiem, jaki mi się podoba. Inaczej nie kupię i tyle. A firma nie zarobi.
150-200 k to jest budżet na auto seryjne. Jak chcesz mieć zrobione idealnie jak chcesz musisz zrobić na indywidualne zamówienie tylko wtedy pewnie od 400 zacznie się wycena.
janek podziwiam Cię, pouczasz omnibusa, ale skoro czujesz się na siłach![]()
Tylko jedna osoba tu tak narzeka bezpodstawnie, więc proponuję olać go.Powoli tracę nadzieję, bo niestety w tym dziale każda dyskusja zmierza w stronę biadolenia i narzekania.
Fajniezaglądam tu (średnio) co 50 stron a Wy ndal to samo ... czuję jakbym nic nie tracił czytając to forum co 2 tygodnie
![]()