• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[Stelvio] Stelvio first edition

Najlepiej po prostu aby obie strony nie popadały w skrajności i nie chciały przekonywać wszystkich do swoich świętych racji, wtedy byłoby miejsce na fajne rozmowy.

Nikt już nie chce nic pisać, bo jakakolwiek krytyka to kilka stron bezsensownego pieprzenia - więc wygraliście, punkt dla Was. Możecie między sobą lizać się po Alfach.

Ja niestety mojej Alfy nie mogę lizać, bo jest zakurzona - stoi od wakacji w garażu i czeka na wiosnę. Ale jak wyjadę i nawoskuję, to ... będzie się działo :D

Na całe szczęście producenci nie kierują się przy produkcji opiniami malkontentów z for internetowych, jeden by chciał Dżulji czerwonej z czarnym środkiem a drugi czarnej z czerwonym środkiem,

Ci co się kierują oczekiwaniami klientów, sprzedają najwięcej samochodów, mój drogi kolego. Bo sensem istnienia fabryki samochodów jest klient, który ten samochód kupi. Najwyraźniej niełatwo to pojąć.
Jak mam wydać 150 czy 200 tysięcy to chcę Gulii z takim środkiem, jaki mi się podoba. Inaczej nie kupię i tyle. A firma nie zarobi.

Ci co się kierują oczekiwaniami klientów, sprzedają najwięcej samochodów, mój drogi kolego. Bo sensem istnienia fabryki samochodów jest klient, który ten samochód kupi. Najwyraźniej niełatwo to pojąć.
Jak mam wydać 150 czy 200 tysięcy to chcę Gulii z takim środkiem, jaki mi się podoba. Inaczej nie kupię i tyle. A firma nie zarobi.

to jest prowokacja, czy ty tak na serio ? :edziahaha: to jest takie słabe pieniactwo, że aż nawet mi się nie chce tego odkłamywać

150-200 k to jest budżet na auto seryjne. Jak chcesz mieć zrobione idealnie jak chcesz musisz zrobić na indywidualne zamówienie tylko wtedy pewnie od 400 zacznie się wycena.

Enviado do meu iPhone usando o Tapatalk

150-200 k to jest budżet na auto seryjne. Jak chcesz mieć zrobione idealnie jak chcesz musisz zrobić na indywidualne zamówienie tylko wtedy pewnie od 400 zacznie się wycena.

janek podziwiam Cię, pouczasz omnibusa, ale skoro czujesz się na siłach ;)

A ja wkleiłem tylko kilka zdjęć, z różną kolorystyką wnętrza :)

Czytam sobie ten temat, no ale już nie mogę. Daj konkretny model samochodu który będzie w 100% spersonalizowany pod Ciebie, gdzie będziesz z niego w 100% zadowolony wiedząc, że nie poszedłem w żadne pośrodki. Oczywiście w tej cenie. Bo z Twoich wypowiedzi nic KONKRETNEGO nie wynika

janek podziwiam Cię, pouczasz omnibusa, ale skoro czujesz się na siłach ;)

Powoli tracę nadzieję, bo niestety w tym dziale każda dyskusja zmierza w stronę biadolenia i narzekania.

Powoli tracę nadzieję, bo niestety w tym dziale każda dyskusja zmierza w stronę biadolenia i narzekania.
Tylko jedna osoba tu tak narzeka bezpodstawnie, więc proponuję olać go.

Wysłane z mojego SM-A500FU

Fajnie :) zaglądam tu (średnio) co 50 stron a Wy ndal to samo ... czuję jakbym nic nie tracił czytając to forum co 2 tygodnie :)

Jedna osoba narzeka, a pozostali nie mają nic do dodania, ale za każdym razem piszą kilka nic nie znaczących postów w kontrze do niego...

To się odnosi raczej do całego wątku o Giulii/Stelvio.

Co do Ghibli to niestety zawiodę Ciebie kolego, bo ja kupiłem ten samochód dla siebie. Na szczęście życie obdarzyło mnie dość satysfakcjonującą młodością i choć niedługo strzeli mi czterdziestka, to nie odczuwam potrzeby chwalenia się tym samochodem przed kolegami czy przed kochanką ...

... więc jeśli chcesz obejrzeć samochodzik, to zapraszam w okolice chłodnej 11, jestem tam w dni robocze (zazwyczaj w środy i czwartki).

Ostatnia edycja:
Chyba koledze chodziło o to żebyś wstawił 2-3 zdjęcia, żeby po prostu pokazać czym się 'satysfakcjonujesz' na co dzień. I zamiast założyć temat i na luzie, bez zbędnego wywyższania się, napisać parę słów (pewnie dostałbyś w zamian 50x 'wow ale masz fajnego widelca') to troszkę Ci kolego wyszła z butów słoma . Myślę, że sugerowanie że ktoś ma gdzieś podjechać i zobaczyć co król kupił jest średnio na miejscu... Może przypadkowo, ale chyba trochę się wywyższyłeś :)

Z pozdrowieniami!

PS. Jak będę na Chłodnej 11 w Freshmarkecie kupować chłodnego tymbarka, to będę się rozglądał czy gdzieś tam komuś nie polecasz swojego nowego nabytku :)

He, w takim razie przepraszam, wyszło mi to całkowicie w sposób niezamierzony :)

Ostatni raz, kiedy wrzucałem zdjęcia na forum to było około 15 lat temu. Od tego czasu nie robię takich rzeczy. No może jak będzie ciepło i sucho to zrobię kilka zdjęć.

Prezentacja robi wrażenie

zastanawia mnie dlaczego wszystkie Stelvio mają pozaklejane wszelkie ostre krawędzie (łączenia lamp, znaczki itp) tak jakby robili testy zużycia paliwa i chcieli uzyskać jak najmniejszy opór :D bo przecież jaki jest sens "kamuflować" auto które już zostało zaprezentowane.

Amortyzatory
Powrót