[Stelvio] Stelvio first edition

Gdzieś czytałem o takiej ilości: 1 lub 2 :) zawsze lepiej niż 0. 8C competizione było chyba kilka zamówionych a skończyło sie na zero.

Raczej bym nie liczył...:)

Wszystko można negocjować:) Ja dla klientów zamówiłem jedna z rabatem a drugą bez...Pierwszy się nie pytał wiec...:)

- - - Updated - - -

Ten stock:):)jak to nazwałes w tym przypadku jest tylko wabikiem. Nie ma fizycznie samochodów w Polsce na obecna chwilę.[/QUOTE]

Tak właśnie sądziłem mówiąc o braku zdjęć fizycznych samochodów. Jestem tylko ciekaw czemu przypisano te auta do tych konkretnych salonów. Poczekajmy, czy pojawi się większa liczba. Skądinąd, dotychczas samochody nieobecne fizycznie w salonach pojawiały się na stocku jako "dostępne u dowolego dealera"

Ostatnia edycja:
w przypadku Giuli Veloce z Żor, egzemplaż który przez chwilę był w salonie, ale został wydany ponad 2 tygodnie temu ciągle wisi na stocku (specjalnie do nich pojechałem oglądnąć i trochę się wkurzyłem jak po aucie już nie było ani śladu). Gość od AR z Żor dzwonił do mnie w tym tygodniu, powiedział że to ogłoszenie teraz traktują właśnie jako podgląd/rzeczywiste zdjęcia auta jakie moga zaoferować. Następna Veloce możliwe że w marcu. Dość dostadnie skrytykowałem wywieszanie na Stocku aut dawno wydanych, i widzę że teraz dodali baner Rezerwacja - zawsze to coś. Generalnie śmieszy mnie te prawie 130 ofert wirtualnych Giuli na Stocku, rzeczywiste to niby 73, ale pewnie wiele to juz sprzedane auta jak ta Veloce powyżej.

A gdzie Anderson który zawsze twierdzi że te auta się nie sprzedają??? Jesteście pewni że nie ma ich na stocku??? Wg niego powinny wszystkie wyprodukowane gnić dalej w salonach ;)

A gdzie Anderson który zawsze twierdzi że te auta się nie sprzedają??? Jesteście pewni że nie ma ich na stocku??? Wg niego powinny wszystkie wyprodukowane gnić dalej w salonach ;)

po co ten komentarz? Nie umiesz normalnie rozmawiać? Czy "nie sprzedają się" oznacza dla Ciebie dosłownie "nikt ich nie kupuje, zero, nic?". Doskonale wiesz o czym piszę: plany AR były takie, że już dwa lata temu miała sprzedawać 400 tysięcy aut rocznie. Tymczasem w zeszłym roku sprzedano ile? 70 tysięcy niecałe tak?

Dla grupy pasjonatów - zaproszenie od FCA na tor w Balocco, spotkanie ze Stelvio FE

Alfa-Romeo-Stelvio.jpg

Alfa Romeo Stelvio: un gruppo di utenti di Instagram prova in anteprima il Suv

Il gruppo è stato notato anche dai piani alti di Fiat Chrysler Automobiles che hanno deciso di premiare questa passione per il brand milanese con un invito per 150 fortunati iscritti al gruppo che hanno potuto provare in anteprima il veicolo sulla pista di Balocco.

http://www.clubalfa.it/23405-alfa-r...i-di-instagram-prova-in-anteprima-il-suv.html

Ale mora na tylnej klapie (czas 0:58), czy oni to auto wałkiem malowali? :laugh:

Ktoś wie kiedy będzie działał konfigurator/można będzie zamawiać Stelvio NIE-first edition/jaki będzie cennik?

Cierpliwości... pierwsza polowa marca.

Amortyzatory
Powrót