marekkoczta
Aktywny
Witam.
Gdyby ktoś był zainteresowany lewą lampą do Giulii 25W to na priv.
Napisz czy wersja USA czy Europa. Wszyscy tu piszą o cenach za auto to chyba za lampę nikt sie nie obrazi.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witam.
Gdyby ktoś był zainteresowany lewą lampą do Giulii 25W to na priv.
Napisz czy wersja USA czy Europa. Wszyscy tu piszą o cenach za auto to chyba za lampę nikt sie nie obrazi.
Wersja Europa, w razie czego mogę podesłać zdjęcia. Też tak pomyślałem, że mnie nie wywalą![]()
Panowie pomocy. Wczoraj miałem problem przy rozładunku Giulii z lory. Auto pali, ale skrzynia tylko w pozycji P Na krótko przełącza się na D (z pominięciem N), ale zaraz wraca na P. Koła stoją na dębowo, potrzebne były rolki. Nie jest to chyba problem związany z odblokowaniem skrzyni przez wkręcenie śruby, bo auto pali. Multiecuscan pomoże, czy to inny problem?
samochod odpali i jedzie niezaleznie od tego czy sruba jest wkrecona czy wykrecona.
sprawdz czy ktos nie zostawil sruby. jezeli jest zostawiony, szczelina miedzy sruba i lapko muszi byc minimum 2mm.
sprawdz czy samochod widzi, czy drzwi kierowcy sa zamkniete. sprobuj tez zapiac pas kierowcy.
...(osłona na miejscu)
Dareek i ja to dwóch, a z tego co wiem jest nas, zadowolonych, trochę więcejna 10 sprowadzających 1-2 będzie zadowolonych, a reszta się nie przyzna, że nie na to liczyli.
Pytanie: sam świadomie, po wnikliwym przestudiowaniu zdjęć z licytacji wybrałeś ten egzemplarz czy zawierzyłeś pośrednikowi, że "będzie Pan zadolowony"?Do malowania miało być 6-7 elementów, a jest całe auto
Giulia to nie BMW - nie ma tam oslony dlia skrzyni.
Dareek i ja to dwóch, a z tego co wiem jest nas, zadowolonych, trochę więcej
Pytanie: sam świadomie, po wnikliwym przestudiowaniu zdjęć z licytacji wybrałeś ten egzemplarz czy zawierzyłeś pośrednikowi, że "będzie Pan zadolowony"?
Nie oszczędzaj na naprawie, bo później będziesz sobie pluł w brodę. Ceny Giulii w Polsce również podskoczyły do góry. Tak jak dwa lata temu fabrycznie nowy "biznes" kosztował 129.000, tak teraz kosztuje 199.000. Używane egzemplarze są analogicznie droższe. Życzę powodzenia i finalnie radości z jazdy
Słaby wybór, 100 tys km nalotu. Do tego jest praktycznie nieuszkodzona, sprzeda się pewnie na miejscu, w USA. Poza tym nie napalaj się na jedną, konkretną sztukę. Licytacja to loteria. Zanim wygrałem swoją licytowałem 5 innych. Szukaj samochodu niegroźnie uszkodzonego, ale niekoniecznie "apetycznego".Zastanawiałem się nad sprowadzeniem tej: copart.com/lot/44575272/2018-alfa-romeo-giulia-ti-tx-dallas-south (szukam mało uszkodzonego wozu)
To nie do końca tak działa, że jakiś pośrednik zagwarantuje 100% sukces. Samochód oceniasz na podstawie 10 zdjęć. Po kupnie, zanim auto trafi do Ciebie, przechodzi przez ręce dziesiątek osób. To Ty musisz wiedzieć co chcesz kupić i jeśli celujesz w takie "bajeczne" egzemplarze to odpuść zakup samochodu z USA.To czy ktoś mógłby w takim razie polecić jakąś firmę zajmującą się sprowadzaniem aut z USA?
To czy ktoś mógłby w takim razie polecić jakąś firmę zajmującą się sprowadzaniem aut z USA? Myślałem nad M&M Import. Blacharza mam swojego, kwestia tylko dostosowania samochodu pod wymogi europejskie i zmiana softu.
Zastanawiałem się nad sprowadzeniem tej: copart.com/lot/44575272/2018-alfa-romeo-giulia-ti-tx-dallas-south (szukam mało uszkodzonego wozu)