marekkoczta
Aktywny
Witam.
Gdyby ktoś był zainteresowany lewą lampą do Giulii 25W to na priv.
Napisz czy wersja USA czy Europa. Wszyscy tu piszą o cenach za auto to chyba za lampę nikt sie nie obrazi.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Witam.
Gdyby ktoś był zainteresowany lewą lampą do Giulii 25W to na priv.
Napisz czy wersja USA czy Europa. Wszyscy tu piszą o cenach za auto to chyba za lampę nikt sie nie obrazi.
Wersja Europa, w razie czego mogę podesłać zdjęcia. Też tak pomyślałem, że mnie nie wywalą![]()
Panowie pomocy. Wczoraj miałem problem przy rozładunku Giulii z lory. Auto pali, ale skrzynia tylko w pozycji P Na krótko przełącza się na D (z pominięciem N), ale zaraz wraca na P. Koła stoją na dębowo, potrzebne były rolki. Nie jest to chyba problem związany z odblokowaniem skrzyni przez wkręcenie śruby, bo auto pali. Multiecuscan pomoże, czy to inny problem?
samochod odpali i jedzie niezaleznie od tego czy sruba jest wkrecona czy wykrecona.
sprawdz czy ktos nie zostawil sruby. jezeli jest zostawiony, szczelina miedzy sruba i lapko muszi byc minimum 2mm.
sprawdz czy samochod widzi, czy drzwi kierowcy sa zamkniete. sprobuj tez zapiac pas kierowcy.
...(osłona na miejscu)
Dareek i ja to dwóch, a z tego co wiem jest nas, zadowolonych, trochę więcejna 10 sprowadzających 1-2 będzie zadowolonych, a reszta się nie przyzna, że nie na to liczyli.
Pytanie: sam świadomie, po wnikliwym przestudiowaniu zdjęć z licytacji wybrałeś ten egzemplarz czy zawierzyłeś pośrednikowi, że "będzie Pan zadolowony"?Do malowania miało być 6-7 elementów, a jest całe auto
Giulia to nie BMW - nie ma tam oslony dlia skrzyni.
Dareek i ja to dwóch, a z tego co wiem jest nas, zadowolonych, trochę więcej
Pytanie: sam świadomie, po wnikliwym przestudiowaniu zdjęć z licytacji wybrałeś ten egzemplarz czy zawierzyłeś pośrednikowi, że "będzie Pan zadolowony"?
Nie oszczędzaj na naprawie, bo później będziesz sobie pluł w brodę. Ceny Giulii w Polsce również podskoczyły do góry. Tak jak dwa lata temu fabrycznie nowy "biznes" kosztował 129.000, tak teraz kosztuje 199.000. Używane egzemplarze są analogicznie droższe. Życzę powodzenia i finalnie radości z jazdy
Słaby wybór, 100 tys km nalotu. Do tego jest praktycznie nieuszkodzona, sprzeda się pewnie na miejscu, w USA. Poza tym nie napalaj się na jedną, konkretną sztukę. Licytacja to loteria. Zanim wygrałem swoją licytowałem 5 innych. Szukaj samochodu niegroźnie uszkodzonego, ale niekoniecznie "apetycznego".Zastanawiałem się nad sprowadzeniem tej: copart.com/lot/44575272/2018-alfa-romeo-giulia-ti-tx-dallas-south (szukam mało uszkodzonego wozu)
To nie do końca tak działa, że jakiś pośrednik zagwarantuje 100% sukces. Samochód oceniasz na podstawie 10 zdjęć. Po kupnie, zanim auto trafi do Ciebie, przechodzi przez ręce dziesiątek osób. To Ty musisz wiedzieć co chcesz kupić i jeśli celujesz w takie "bajeczne" egzemplarze to odpuść zakup samochodu z USA.To czy ktoś mógłby w takim razie polecić jakąś firmę zajmującą się sprowadzaniem aut z USA?
To czy ktoś mógłby w takim razie polecić jakąś firmę zajmującą się sprowadzaniem aut z USA? Myślałem nad M&M Import. Blacharza mam swojego, kwestia tylko dostosowania samochodu pod wymogi europejskie i zmiana softu.
Zastanawiałem się nad sprowadzeniem tej: copart.com/lot/44575272/2018-alfa-romeo-giulia-ti-tx-dallas-south (szukam mało uszkodzonego wozu)