[Giulia] Sprowadzenie z USA

Może pierdoła, trudno powiedzieć :P szkoda ze Q2 nie piszą nic o uszkodzeniach mechanicznych, skrzynie ogólnie nie drogie w najgorszym wypadku> Jakby ktos chciał przekodoowac lampy i PL Menu, z woj pomorskiego to proszę o kontakt

Ładna i srebrna jak moja ,komunikaty raczej standard po wypadku nie ma się czym przejmować Widzę że zakup w USA alfy robi się coraz popularniejszy nic dziwnego ceny dużo lepsze niż w PL

Ładna i srebrna jak moja ,komunikaty raczej standard po wypadku nie ma się czym przejmować Widzę że zakup w USA alfy robi się coraz popularniejszy nic dziwnego ceny dużo lepsze niż w PL

Dokładnie..wysyp w ostatnim czasie zakupowiczów z USA.
Gdy ja kupowałem w sierpniu rok temu, to byłem chyba jeszcze jednym z niewielu..

- - - Updated - - -

No ładna Julka..
Tylko popraw ustawienie klapy bagażnika, bo jak mnie razi, to pewnie nie tylko mnie :)

Przy okazji jeszcze raz dziękuję za profesjonalnie wykonaną pracę.
Pozdrawiam

- - - Updated - - -

Eee ledwo go widać :D

Cześć, jako iż moja Julka już jest w PL i czeka w kolejce do lakiernika, chciałbym się Ciebie dopytać, jak rozwiązałeś kwestię świateł? Rozumiem że w tylnych tylko wymiana ledów oraz programowanie u kolegi Epsonix, a co z przodem?

Cześć, jako iż moja Julka już jest w PL i czeka w kolejce do lakiernika, chciałbym się Ciebie dopytać, jak rozwiązałeś kwestię świateł? Rozumiem że w tylnych tylko wymiana ledów oraz programowanie u kolegi Epsonix, a co z przodem?

Programujesz i jezdzisz i nie przejmujesz sie lub wymieniasz na europe lub rozklejasz i poprawiasz ameryke do wyboru i koloru.

Lampy najlepiej dać do przeróbki, bo na pewno nie są asymetryczne.
Czy Wiesz jakie masz bixenony 25 czy 35W skrętne, nieskrętne? Zgodnie z naszymi przepisami pierwsze powinny mieć regulację wys. z kokpitu (trzeba wymienić panel świateł), drugie (tu gorzej)trzeba zamontować samo-poziomowanie i spryskiwacze. Do tego oczywiście rozdzielenie sygnału świateł (Messem).
Niektórzy mówią, że nie na wszystkich OSKP rygorystycznie patrzą na te światła, głównie chodzi o to, żeby strumień światła był asymetryczny.

Lampy najlepiej dać do przeróbki, bo na pewno nie są asymetryczne.
Czy Wiesz jakie masz bixenony 25 czy 35W skrętne, nieskrętne? Zgodnie z naszymi przepisami pierwsze powinny mieć regulację wys. z kokpitu (trzeba wymienić panel świateł), drugie (tu gorzej)trzeba zamontować samo-poziomowanie i spryskiwacze. Do tego oczywiście rozdzielenie sygnału świateł (Messem).
Niektórzy mówią, że nie na wszystkich OSKP rygorystycznie patrzą na te światła, głównie chodzi o to, żeby strumień światła był asymetryczny.

Wg VIN checku, są to "Bi-Xenon 25W Headlamps". Po zdjęciach nie jestem stanie rozróżnić.

Bixenony 25W USA - "plus dodatni" nie ma wymogu samo poziomowania,"plus ujemny" nie mają silniczków do regulacji wys. Nie wiem, czy regulację będą sprawdzać na przeglądzie, asymetrię raczej tak. Sam musisz podjąć decyzję co zrobić.

Tylne lampy są wymienione na EU i przekodowane. Nie bawiłem się w przeróbki. Przód również wymieniony na EU 25W

Napisze ktoś ile wychodzi taka giulia z USA na gotowo ?

Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka

Zależy za ile kupisz i jaki będzie koszt naprawy. Koszty transportu i opłat celnych można wyliczyć w dostępnych w internecie kalkulatorach. Prowizje "sprowadzających" są różne, ustalasz to indywidualnie (ja- 2000zł).

No dobra a za ile kupiliscie swoją i ile wyszło.

Za 20 000 EUR można kupić qv w Niemcowni..
Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót