Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Tomek rozstał się z Markiemco to sie stalo ?...
- - - Updated - - -
No właśnie podbijam pytanie, przecież Miro jest najlepszy w Kraku.A czemu Conmir nie pasuje? Robiłem tam program, bardzo fachowo i sympatycznie
Ma ktoś jakieś namiary na nowe warsztaty na Saskiej 4?
w porządku są na tej saskiej? nie odpier**** lipy?
ja tam jestem z nimi od dawna bardzo zwiazany i nigdy nie bylo zadnych problemów
ale to ja a opinii tyle ile polaków w serwisie
znalezienie kontaktu do nich zajmuje 30 sekund na google maps.. przynjamniej do tej części która sie reklamuje
w
który mechanik ma dziś same pozytywy? Jedź i się sam przekonaj. Zjeździłem kilka miejsc i się nauczyłem, że jakość wykonania naprawy to zaraz obok wiedzy i doświadczenia ważna cecha.Sporo złych opinii. Powtarzają się takie, że proste naprawy wykonują, przy konieczności wnikliwej diagnozy nie radzą sobie.
Możesz potwierdzić/zaprzeczyć?
Jak chodzi o brak sterowania z kierownicy i błąd poduszki - sprawdź bezpieczniki.Witajcie, w mojej 159 2.0JTD w krótkim czasie skumulowało się kilka rzeczy do naprawy. Do zrobienia dwumas oraz półoś (strzela przy skręcaniu i wibruje dość mocno kierownicą podczas jazdy), a jakby tego było mało nie ma prądu na kierownicy (nie działają i nie święcą przyciski, wywaliło błąd poduszki). Możecie polecić kogoś, kto byłby w stanie wyleczyć wszystkie te rzeczy, bez konieczności bujania się po kilku mechanikach i elektronikach?
w porządku są na tej saskiej? nie odpier**** lipy?
a jakby tego było mało nie ma prądu na kierownicy (nie działają i nie święcą przyciski, wywaliło błąd poduszki).
Tak mi wymienili tarczę z przodu na Brembo, klocki Ferodo, że praktycznie od razu po wymianie zaczęło pojawiać się minimalne bicie przy mocniejszym hamowaniu, prędkości autostradowe.
Faktycznie warsztat przeniesiony dosłownie w to samo miejsce, do budynku który przetrwał deweloperkę (dosłownie drzwi naprzeciw).W tej chwili nie mam, ale bardzo czesto przebywam w bezpośredniej okolicy i z czystej ciekawości postaram się ich zlokalizować.