Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Polecam wypróbować Cartech na ul. Nazaretańska 71. Jeden gość sam robi, ale czysto i schludnie. Ma doświadczenie
W Krakowie mechanicy to same żydy, raz że nie umieją dobrze robić, dwa że zdzieraja jak za zboże, ja jak mam coś zrobic to wolę zawieść auto kilkanaście km stąd byle tym kut... nie dac zarobić;D
Na alfach jak i na innych autach, pracuje czysto i starannie. Bez głupich błędów. Robi i serwisuje też auta rajdowe dlatego też go polecam.Zna się na Alfach?
Przez lata woziłem motocykl do Poznania czy do Pragi bo w Krk nie dali rady.
Nawet na Wilczej nie dali rady?
Nie znam Wilczej ale też nieprzychylne opinie o nich słyszałem. Inna sprawa,że potrzebowałem ASO bo gwarancja.
Nie znam Wilczej ale też nieprzychylne opinie o nich słyszałem. Inna sprawa,że potrzebowałem ASO bo gwarancja.
Tak jak kolega criss wspominał, polecam motokes, sam ogarniałem tam ostatnio rozrząd i kilka rzeczy w swoim tbi. Ważne żeby mieć trochę cierpliwości, bo kontakt to ich właściwie jedyna wada![]()
A to ciekawe akurat. Będę niedługo zakładał wydech i umówiłem się mailowo na termin bez problemu. Jeden mail z pytaniem o termin i cenę i kiedy potwierdziłem to już miałem zarezerwowany. Początek bez zarzutów![]()
Czy korzystał ktoś z usług Dream Car (Orawska, Kraków) ?